Gran ambient en la dotzena edició del Torneig de Pitch & Putt Eléctric Pablos SL

El tradicional Torneig de Pitch & Putt Eléctric Pablos SL va reunir un total de 86 participants, entre ells alguns nens, en la dotzena edició, que es va celebrar el dissabte 20 i el diumenge 21 de maig a les instal·lacions del P&P Castelló-Empuriabrava.

La competició es va disputar enmig d’un ambient molt sa i distés, i tots els inscrits es van endur un obsequi en record de la seva participació.

El torneig, que no seria possible sense els premis entregats per les moltes empreses que col•laboren amb Eléctric Pablos SL i sense la presència dels jugadors, va ser tot un èxit. El diumenge va tenir lloc el lliurament dels premis, acompanyat per un pernil als guanyadors, així com un premi per al guanyador de l’aproximació en putt in green, que va ser Johny Rubio. En la categoria scratch els primers classificats van ser la parella formada per Misael Orjuela Páez i Enric Vila Planagumà, que van acabar per davant de Jesús Sabrià Mestres i Immaculada Figueras Desplans, mentre que en la categoria handicap es van imposar Johannes Mueller Benedikt i Nongyo Muller, i la segona posició va ser per a Joan Valls Verheyen i Ricard Valls Verheyen.

La jornada va continuar amb un pica-pica, i es va fer un sorteig entre tots els jugadors de regals com una cafetera, un aspirador, entrades a spa, massatge, sessió de perruqueria, green fees, bosses de golf, samarretes, ampolles de vi i cava, embotits i productes de farmàcia, entre d’altres.

Eléctric Pablos SL és una empresa que realitza tot tipus de treballs de llum, aigua, climatització, calefacció i electrodomèstics, entre d’altres. Està situada al número 22 del sector Francolí d’Empuriabrava, va ser creada el 2001 per Vicente Pablos i actualment la dirigeixen els seus fills Tamara i David.

Torneig de Pitc...
Torneig de Pitc...
Torneig de Pitc...
Torneig de Pitc...
Torneig de Pitc...
Torneig de Pitc...
Torneig de Pitc...
Torneig de Pitc...
Torneig de Pitc...
Torneig de Pitc...
Torneig de Pitc...
Torneig de Pitc...