Es presenta el BravaTour, la ruta de tapes d’Empuriabrava amb motiu del seu 50è aniversari

Trenta-cinc establiments d’Empuriabrava i Castelló d’Empúries participaran en aquesta ruta de tapes que s’allargarà fins el 25 de juny.

Durant aquest dies, els restaurants participants oferiran les seves creacions gastronòmiques a un preu de tres euros per tapa que inclourà una cervesa La Brava. La voluntat dels organitzadors és que la gent pugui degustar petites mostres de la diversa oferta gastronòmica d’un municipi amb fortes influències internacionals com Castelló d’Empúries-Empuriabrava. El BravaTour s’emmarca en les accions gastronòmiques del 50è aniversari del naixement d’Empuriabrava.

Per l’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, «amb el BravaTour tanquem les accions gastronòmiques del 50è aniversari i iniciarem les activitats de l’estiu, on predominaran les festes populars i les activitats al carrer». La regidora delegada del 50è aniversari, Roser Vitalla, ha comentat que «després de l’èxit del BravaTast la gent ens demanava una ruta de tapes de qualitat i creiem que el BravaTour ho cobreix amb escreix. El sector de la restauració del municipi s’ha bolcat amb la iniciativa i estem convençuts que serà un èxit».

Restaurants participants:
Barazza, Bodega, Bodega de Can Carriot, Can Eugeni el Garrí que neda, Capitan, Casa Agostino, El Celler de Can Serra, Churrasco, Drakkar, Essencia, Farigola, Gran Cafe d’Empuriabrava, La Andaluza lowcost, La Piccola Sicilia, La Reserva, La Taperia, Mambo’s fresh mex, Noray (Hotel Port Salins), La Ola, Orange kiwi, Pattaya, Portofino / Oceans’ bar, Racó del comte, Sikim, Strada 77, 9 Color, L’Artè Café, Hotel Restaurant Empòrium, Aires Nous, Patufet, Bar JR, Wulfener Hof, Restaurant Lounge Amar, La Bonita, Lounge Café, Les Cols.

Bravatour
Bravatour
Bravatour
Bravatour
Bravatour
Bravatour
Bravatour
Bravatour
Bravatour
Bravatour
Bravatour
Bravatour
Bravatour
Bravatour
Bravatour
Bravatour
Bravatour