Més d'un centenar d'assistents a la Festa Anual de la Denominació d’Origen Empordà

La DO Empordà distingeix l'enòleg Eduard Puig Vayreda i la disitribuïdora Alregi durant la seva festa anual.

El guardonat amb la tercera edició del Bacus Emporità ha estat l'enòleg empordanès Eduard Puig Vayreda, un dels principals impulsors de la creació, l'any 1975, de la denominació d'origen empordanesa.

L'establiment o empresa premiada amb el Lledoner d’Or 2017 pel seu decidit suport als vins de la DO Empordà ha estat la distribuïdora Alregi, amb seu a Vilamalla i fundada el 1992.

A banda dels guardons, durant la vetllada també s'ha donat la benvinguda a dos nous cellers -el celler Pujol Gargol, de Massarac, i el celler José Luis Díaz-Varela Somoza, de Mont-ras-, així com a cinc viticultors que s'han incorporat en el darrer any a la DO Empordà.

Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...
Festa DO Empord...