Pizzeria Origano: un tros d’Itàlia a Figueres

L’equip de l’Origano va obrir a Figueres fa ja més de 4 anys, amb la intenció d’oferir plats típics de la regió italiana en un context també ben autèntic.

6a edició del Fòrum Gastronòmic a Girona

Aquest diumenge ha arrencat a Girona una nova edició del Fòrum Gastronòmic. Aquesta és la sisena vegada que la fira s'instal·la a la ciutat i és també la que ha batut tots els rècords, tant en nombre d'expositors - més de 250 empreses - com en superfície. De fet, per poder encabir tota aquesta demanda s'ha ampliat un 30% l'espai disponible.

La Quadra, tot un exemple de gestió de restaurant de cuina tradicional

L’hostal La Quadra, de Maçanet de Cabrenys, amb la seva proposta formada per 150 vins, ha estat finalista als premis Cartaví de tot Catalunya els últims quatre anys.

Experiència gastronòmica amb Toni Gerez i Xavier Sagristà

Els protagonistes de la edició dels Tasts i Tastets de Peralada 2017 son a càrrec de la direcció del Castell Peralada Restaurant, és a dir del xef Xavier Sagristà i el cap de sala i sommelier Toni Gerez. En concret, aquest cicle gastronòmic ofereix una programació de sopars maridatge temàtiques. Cadascuna de les jornades culinàries es centra en un producte de proximitat concret, que serà el protagonista del menú que confecciona Xavier Sagristà i que marida Toni Gerez.

La Mostra de Gastronomia de Peralada celebra 26 anys amb platillos i postres d’alt nivell gastronòmic.

Josep Golobardes Alsina va obtenir ahir el primer premi en el Concurs de Platillos de la Mostra Gastronòmica de Peralada amb el plat Platillo de pollastre de Festa Major amb figues. Pel que fa l’apartat de postres el guardó va ser per a Dolors Callís Gumbau que va elaborar un Púding de pera.

Restaurant Antaviana: cuina de proximitat, distintiva i molt elaborada

Establiment de cuina slow food amb productes de km 0, situat just davant el Museu Dalí de Figueres.

El Racó de Castelló

Parlem amb Santiago Rebarte, propietari d’El Racó de Castelló, hostal que des del mes de març disposa d’un altre local al mateix xamfrà, l’anomenat Celler, una aposta per ampliar l’espai i els serveis cap als seus clients.

L’essència de la pesca al Barko de Llançà

Al carrer Castellar número 82, a tocar del port, Llançà disposa d’un interessant i recomanable restaurant que ofereix propostes de qualitat, amb peix fresc i de proximitat.

Restaurant xinés Shang-Haï, un local on et sentiràs més un amic que un client

El dia de Sant Josep de 1973 obria les portes per primera vegada el que havia de ser el primer restaurant xinés, no sols de l’Empordà, sinó de les comarques gironines: El restaurant Shang-Haï.