L’essència de la pesca al Barko de Llançà

Al carrer Castellar número 82, a tocar del port, Llançà disposa d’un interessant i recomanable restaurant que ofereix propostes de qualitat, amb peix fresc i de proximitat.

Restaurant xinés Shang-Haï, un local on et sentiràs més un amic que un client

El dia de Sant Josep de 1973 obria les portes per primera vegada el que havia de ser el primer restaurant xinés, no sols de l’Empordà, sinó de les comarques gironines: El restaurant Shang-Haï.

El restaurant Can Pau sempre satisfà aquells paladars més exigents

A Cantallops, disposem d’un indret d’allò més interessant per a celebrar-hi grans esdeveniments, d’aquells que s’han de recordar tota la vida.

Can Santos: una marisqueria que cal conèixer i gaudir

Es troba a la Jonquera, i l’estiu del 2016 va sumar 30 anys d’activitat. Els clients valoren molt positivament la qualitat-preu d’aquest negoci, que a l’estiu disposa d’una acollidora terrassa.

Hostal-Restaurant Sol y Sombra: funcionalitat i qualitat a Port de la Selva

L’hostal, amb 14 habitacions ben equipades, es troba al carrer Nou número 8 de Port de la Selva. Al seu restaurant es troba una carta variada, amb productes frescos de la zona.

Hostal La Tina: un clàssic molt recomanable

Una de les millors opcions qualitat-preu-tracte, al bell mig de Port de la Selva, inclús durant els mesos de temporada alta.

Immensitat paisatgística i culinària al restaurant del monestir

Cuina de gran qualitat, amb productes de km 0 a l’interior del Monestir de Sant Pere de Rodes.

50 anys de l’Àncora, un restaurant històric a Port de la Selva

L’any 1967, en Miquel Macau i la seva dona van obrir les portes d’aquest negoci, ubicat al bell mig de Port de la Selva, dins del paratge del Cap de Creus.

El Restaurant Portobello de Roses aposta pel producte de primera qualitat

Fa gairebé 3 anys que el Restaurant Portobello va obrir les seves portes en una situació privilegiada a Roses, al número 111 de l'Avinguda de Rhode. Tot i que els inicis no van ser fàcils, els responsables del negoci no van dubtar en mantenir la seva aposta per una cuina casolana i tradicional basada en el producte de primera qualitat.