Restaurant La Falconera de Roses

Gregory Abella, gerent i cuiner del restaurant des de desembre del 2016.

Com ha sigut la seva trajectòria culinària?
M’he dedicat tota la vida a la cuina, soc deixeble del Motel de Figueres i d’Empuriabrava; he treballat molts anys a l’estranger: a París, Londres, el que m’ha permès adquirir molta experiència, seguir experimentant i crear la meva pròpia cuina.

Quin tipus de cuina trobarem a La Falconera?
La Falconera es caracteritza per ser una arrosseria; tenim varietat de plats d’arrossos cuinats de diferents maneres, el nostre plat especial és l’arròs caldós.

Es pot triar el menú diari?
Sí,tenim carta i també un menú diari de dimarts a divendres. Donem a escollir entre dos primers, dos segons i postres.

Quin és el vostre tret diferencial?
Una exquisida cuina, una atenció al client personalitzada i un caràcter molt familiar i acollidor en un espai molt agradable.

Del 6 al 15 d’abril se celebra la Ruta de les Tapes a Roses; La Falconera hi participa?
Sí, prepararem un plat deliciós, un Crumble d’arròs mariner amb Llagostí cruixent acompanyat de crema de carbassa.

A on us trobem?
El restaurant es troba situat a l’Avinguda Jaume I de Roses (edifici Sant Joan, local 5). Es pot reservar al telèfon 972 25 64 45.

Quin és l’horari d’obertura?
Obrim cada dia menys diumenge nit i dilluns que tanquem. Fem dinars i sopars. A l’estiu està obert cada dia menys dilluns.