Aires Nous, plats típics de la cuina catalana al centre històric de Castelló d’Empúries

El restaurant Aires Nous, situat al centre històric de la vila, molt a prop de la basílica i d’altres punts d’interès del municipi.

El negoci ocupa l’espai que antigament havien estat els cinemes de Castelló. “És una casa històrica, un lloc emblemàtic de Castelló on la gent havia anat a ballar i també al cinema”, explica Marta Rosés, responsable del restaurant, que assenyala que han batejat el local amb el nom d’Aires Nous perquè “li hem donat un altre caire” en relació amb el que hi havia.

El nou establiment va obrir les seves portes el passat mes d’agost i, des del primer moment, ha estat rebut amb els braços oberts tant pels castellonins com pels visitants. El restaurant Aires Nous els ofereix cuina de mercat, paelles, arròs negre, bami goreng, peix fresc de mercat, carn a la pedra i plats típics de la cuina catalana com cargols, galtes i peus de porc, entre molts d’altres.

Els migdies de dilluns a divendres els clients poden gaudir d’un menú promocional a 8 euros amb cuina de mercat, mentre que als vespres també poden demanar taules d’embotits, tapes, graellades de peix, carn i entrepans, per citar algunes de les opcions. L’establiment obre les seves portes a les 8 del matí, i la cuina funciona des de primera hora per tothom que vulgui menjar alguns dels plats que preparen.

RESTAURANT AIRES NOUS
C. Almogàvers, 9
17486 Castelló d'Empúries
www.airesnous.cat