El Trull d’en Francesc: cuina catalana amb vistes a la Muga i la resclosa del Cordó

El restaurant, situat a la Placeta de l’Oli de Boadella d’Empordà, ofereix una cuina catalana de mercat amb plats moderns i originals.
L’edifici del Trull d’en Francesc és un antic trull d’oli del segle XVII restaurat que manté algunes de les parets de pedra originals, els sòcol i la mola per moldre les olives del segle XIX. Al menjador principal s’hi pot trobar la premsa de l’any 1870. Una terrassa molt acollidora que dóna molt joc estiu/ hivern, perfectament condicionada per a gaudir del clima o per a resguardar en cas necessari, un mirador a la Muga i la resclosa del Cordó.

Una cuina catalana de mercat, amb plats tradicionals però també amb plats molt moderns i originals, aprofitant els productes més pròxims provinents de productors dels entorns i aprofitant el que dóna la natura en cada moment.

Diàriament s’hi poden trobar diferents menús, el “Menú Tradició”, que és un menú amb els plats més tradicionals, amb set primers, set segons i set postres per a escollir, un menú de 25€ amb tot inclòs, en el qual es poden trobar plats tan bons com l’amanida de peus de porc cruixents amb pinyons i vinagreta o el bacallà a la crema de ceps confitats.

El “Menú Gourmet”, l’altre dels menús diaris, presenta una selecció dels millors plats, les especialitats de més qualitat del Trull d’en Francesc. Per un preu de 45€ inclou plats com el Foie-gras “poêle” al cabernet amb poma confitada o el Cabrit de llet, cuixa o espatlla, a la brasa o rostit.

A banda dels menús diaris hi ha el menú de temporada, que aproximadament n’hi ha un de diferent cada mes que té com a protagonista principal de tots els plats un producte propi de la temporada.

Una opció molt divertida són els “xecs regals”. Des de la web es poden adquirir aquests xecs per poder regalar un àpat , és una bona opció per aniversaris o per qualsevol celebració. Els xecs es poden personalitzar totalment i imprimir-lo o enviarlo electrònicament. A més a més El Trull d’en Francesc tindrà un tracte personalitzat i especial per a les persones que vinguin amb un xec regal.