L’emblemàtic Can Costa segueix a ple rendiment

El Restaurant Can Costa segueix a ple rendiment quaranta anys després.

Tot es va iniciar a la dècada dels 70, quan Martí Duran va agafar les regnes d’un negoci que aleshores era considerat una fonda de carretera tradicional, la qual havia portat la seva família. Ara, quaranta anys després, la segona generació dels Duran segueix a ple rendiment.

Obert cada dia excepte els dijous tarda i els divendres, el Restaurant Can Costa, ubicat al Pont del Príncep, és, sens dubte, un dels restaurants més emblemàtics de Figueres i de la comarca. La seva cuina de qualitat, barrejada amb un ambient més que acollidor, fa que el restaurant sigui un lloc imprescindible per a visitar.

Entre setmana, Can Costa ofereix un menú molt econòmic els migdies, a més d’una extensa carta, d’allò més variada. En aquesta, es poden trobar plats com peus de porc a la brasa, carpaccio de salmó amb vinagreta de menta, amanida de faves a la menta amb pernil, croquetes casolanes…

El local, molt ben decorat amb una gran col•lecció d’anuncis comercials gravats en miralls, rep sovint tot tipus d’esdeveniments i reunions de grup, ja que disposa de dos amplis menjadors. L’equip de Can Costa, per tant, s’adapta a les necessitats dels seus clients; molts d’aquests, quan tenen convidats a casa, passen pel restaurant a recollir menjar per encàrrec.

El xef Dani Duran té molt clar el perquè una persona ha de ser fidel a Can Costa: “Oferim sempre productes de qualitat, amb un servei molt familiar. Ho demostren els anys que fa que tenim obert, mai hem parat. Ara, a la primavera, hem variat la carta: començarem a introduir plats més frescos i oferirem més tipus d’amanides. A més, de cara al bon temps, obrirem la terrassa chill out, per tal de poder-hi sopar i prendre-hi còctels fins tard”.

RESTAURANT CAN COSTA
Ctra. N-IIa (a 2 Km. de Figueres)
Ap. 93 Pont del Príncep
17600 Figueres (Girona, Alt Empordà)
www.restaurantcancosta.net