Narcís Isern Serra, alcalde de l’Ajuntament de L’Armentera

Narcís Isern Serra, alcalde de l’Ajuntament de L’Armentera: “La instal·lació de l’aigua potable a totes les llars és prioritària per a nosaltres, però és molt complicat fer-ho per l’elevat cost econòmic que representa”.

Marta Felip, alcaldessa de Figueres

Marta Felip, alcaldessa de Figueres: “Demano a la resta de partits polítics un acord perquè els promotors dels festivals tinguin un compromís que hi haurà una partida econòmica als pressupostos”.

Meritxell Ibarz, 2a tinent d'alcalde i regidora de Cultura, Festes i Dona de l'Ajuntament de l’Armentera

Meritxell Ibarz, 2a tinent d'alcalde i regidora de Cultura, Festes i Dona de l'Ajuntament de l’Armentera “La programació de la festa major és diferent a la de l'any passat, molt més moderna”.

Anna Isern, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Sant Pere Pescador

Anna Isern, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Sant Pere Pescador: “Com a ajuntament, intentem organitzar activitats que atreguin gent al municipi”.

Elena Solana, 5a Tinent Alcalde i Regidora de promoció econòmica, comerç i turisme de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

Conversem amb Elena Solana, 5a Tinent Alcalde i Regidora de promoció econòmica, comerç i turisme de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

Regina Dos Santos serà a la V edició de la Fira de la Gent Gran de Figueres

La Fira, abraçada als Tastets Surrealistes de la ciutat, també celebrarà el cinquè aniversari. Serà els dies 16, 17 i 18 de juny, amb un Casal de la Gent Gran cada vegada més implicat.

Agustí Badosa, alcalde de Sant Pere Pescador

Agustí Badosa, alcalde de Sant Pere Pescador: “Una de les novetats de la festa major és l’actuació de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, que estrena el Rèquiem de Mozart”.

Ghassan Abou Asali, portaveu de Podem Roses

Ghassan Abou Asali, portaveu de Podem Roses: “La nostra intenció és participar a la vida política de Roses, i els nostres objectius són bàsicament socials, la nostra primera preocupació són els ciutadans”.

Pere Gotanegra, membre de la junta de direcció de Lliures

Pere Gotanegra, membre de la junta de direcció de Lliures, “El poble necessita un canvi i nosaltres representem la moderació, busquem el diàleg, la coordinació i el pacte”.

Conversa amb el president de l’AAVV del Poble Nou de Figueres

Jordi Brugués és el president d’aquesta associació figuerenca, que té com a objectius principals realitzar activitats i vetllar pel benestar del barri. La seva seu es troba al final de l’Avinguda Pirineus, local número 7.

El dissabte 3 de juny, 68a Festa de la Vellesa a la Jonquera

Sònia Martínez, l’alcaldessa, destaca, un any més, aquest acte dedicat al col·lectiu de més edat. L’homenatge s’emmarca dins dels actes de la Pentecosta, la festa petita del municipi.

A punt la Pentecosta de la Jonquera, amb la presentació d’una sardana pròpia

Míriam Lanero, Regidora d’Educació, Joventut i Benestar Social, ens comparteix la programació de la Festa de Pentecosta de la Jonquera, el primer cap de setmana de juny.

Marta Felip, alcaldessa de Figueres

Marta Felip, alcaldessa de Figueres: “La rotonda de la plaça del Sol ha de ser l’inici dels canvis de mobilitat per l’accés al centre de Figueres”.