Joaquim Morillo, alcalde de La Vajol

Joaquim Morillo, alcalde de La Vajol: “Ens agradaria que per a la gent sigui una cosa habitual pujar a La Vajol pels bolets i les castanyes”.

Jaume Homs, alcalde de Navata

Per 32a vegada, just quan acaba l’estiu, el municipi de Navata presenta la seva Setmana Cultural, amb una gran varietat d’actes culturals, xerrades, exposicions, activitats infantils i esportives, havaneres i la 5a Ecofira. El seu alcalde, Jaume Homs, fa una invitació extensiva.

Meritxell Ibarz, regidora de cultura i festes

Els productors de la zona hi ofereixen, de nou, totes les seves varietats de poma. A més, durant tot el dia, hi haurà activitats per a tota la família, com gimcanes, concursos i música.

Jordi Masquef, regidor de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Figueres

Jordi Masquef, regidor de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Figueres: “Qui vol comprar un cotxe pot veure, en un únic espai i en poques hores, tots els vehicles de segona mà i d’ocasió que hi ha a Figueres gràcies a FiraVO”.

Víctor Puga, alcalde de l’Escala

Víctor Puga, alcalde de l’Escala: “Volem convertir l'Escala en un autèntic referent a nivell cultural”.

Marta Pascal, coordinadora general del PDeCAT

Marta Pascal, coordinadora general del PDeCAT: “Espanya ens ensenya quin país no volem que sigui Catalunya, anirem fins al final amb un projecte propi”.

Mei Costa, regidora de dinamització i promoció turística, cultura i festes

Com cada any, a les acaballes de l’estiu, la gent de Ventalló programa la seva festa major de Sant Miquel i, en especial, la Fira de l’Oli.

Juli Quesada, segon tinent d’alcalde d’Avinyonet

Conversem amb Juli Quesada, segon tinent d’alcalde d’Avinyonet, sobre aquesta fira infantil que cada any, durant dos dies, desprèn màgia i creativitat.

Belén Navarro

Belén Navarro, regidora de cultura, educació i participació ciutadana de Vilabertran, valora molt positivament el programa d’activitats d’aquest estiu, que ha conclòs a mitjans d’agost amb la festa major.

Sònia Martínez

L’alcaldessa jonquerenca, Sònia Martínez, ens comparteix les principals novetats, tant de la festa major com municipals.

Míriam Lanero

Míriam Lanero, regidora de La Jonquera, comenta tot el que fa referència als àmbits de joventut i benestar social dins del municipi.

Anna Vicens

Anna Vicens, és comunicadora i sommelier, vinculada al món del vi des de l'any 1995. Sommelier del Grup Miquel i Presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers. Col·laboradora en mitjans de comunicació, com Catalonia Today i Selectus Wines.

Paco Pérez

Paco Pérez és un dels grans personatges de la gastronomia d’avantguarda del segle XXI i, al mateix temps, un gran treballador de la cuina, discret i tímid. Va néixer a Huelva, però des dels sis meses que ha viscut a Llançà, Amb dotze anys va començar treballar al bar de la seva família, on es va iniciar la seva passió per la cuina.