Sheryl Francis, una dona lluitadora

Sóc la Sheryl Francis, anglesa de naixement i resident a l’Empordà des de fa 22 anys. Sóc mare soltera de dues filles i directora de l’acadèmia d’idiomes Idioms Marignane Figueres des de fa 16 anys i d’Idioms Llançà des d’en fa 6. També sóc fundadora d’una botiga benèfica situada a Llançà i anomenada Love Cambodia (www.welovecambodia.cat).

Núria Escarpanter

Conversa amb Núria Escarpanter, que ens descriu el seu dia a dia, així com la seva visió femenina tant del món laboral com del domèstic.

Megi de Can Liu de Llançà

La Megi, acompanyada de la seva parella, en Santi, ens parla del seu dia a Can Liu, de Llançà. Des de fa cinc mesos, disposen de dos bars, on predominen els còctels de tot tipus.

Montse Morillo, propietària de la botiga de roba interior Alma Bloom,

Conversa amb Montse Morillo, propietària de la botiga de roba interior Alma Bloom, ubicada a la riera Ginjolers de Roses, 3-9. “Les diferències entre un autònom i la resta encara són massa grans”.

Maite Juanola

Conversa amb Maite Juanola, comptable, amant dels blocs i mare de la Lia.

Sílvia Ripoll

Conversem amb Sílvia Ripoll, encarregada de les botigues Strena’t, de Roses. Una d’elles és oberta tot l’any, mentre que la segona obre durant la temporada d’estiu.

Marta Gardell, administradora de l’Hotel-Restaurant Bon Retorn

Entrevista a Marta Gardell, administradora de l’Hotel-Restaurant Bon Retorn, establiment que participarà en la 5a edició dels Tastets Surrealistes de Figueres.

Tamara Pablos, responsable Electric Pablos

Conversa amb Tamara Pablos, responsable, juntament amb el seu germà, de l’empresa d’instal·lacions Electric Pablos.

Idelia, de la botiga Solà de Figueres

Idelia, de la botiga Solà de Figueres, ens comparteix les seves impressions, com a dona i com a especialista dins l’àmbit de la moda.

Caterina (Pizzeria Orígano): 'El rol de cada membre de la parella ha canviat en els últims anys'

Caterina, propietària de la pizzeria Orígano de Figueres, com altres dones empresàries que han compartit la seva situació, també valora molt positivament el fet de tenir la feina i la llar a tocar. De no ser així, opina que la famosa conciliació possiblement es trencaria.

La conciliació de la vida familiar i laboral, segons la Cati de Can Mach

Tot i ser originària de Figueres, des de fa anys, visc a Maçanet, treballant a Can Mach, un negoci familiar que el passat 28 d’abril va complir 28 anys.

Sílvia Cañadas

Sílvia Cañadas és la propietària i, per tant, responsable del departament comercial de Maquifred, a Figueres. Segons ella, el paper de la dona a la llar va canviant, tot i que massa lentament.

Mari Carmen Orozco

Entrevista a Mari Carmen Orozco, una de les persones que fa rutllar la Bona Vista, la residencia i centre de dia per a la gent gran ubicat a Lladó.