Marta Gardell, administradora de l’Hotel-Restaurant Bon Retorn

Entrevista a Marta Gardell, administradora de l’Hotel-Restaurant Bon Retorn, establiment que participarà en la 5a edició dels Tastets Surrealistes de Figueres.

Tamara Pablos, responsable Electric Pablos

Conversa amb Tamara Pablos, responsable, juntament amb el seu germà, de l’empresa d’instal·lacions Electric Pablos.

Idelia, de la botiga Solà de Figueres

Idelia, de la botiga Solà de Figueres, ens comparteix les seves impressions, com a dona i com a especialista dins l’àmbit de la moda.

Caterina (Pizzeria Orígano): 'El rol de cada membre de la parella ha canviat en els últims anys'

Caterina, propietària de la pizzeria Orígano de Figueres, com altres dones empresàries que han compartit la seva situació, també valora molt positivament el fet de tenir la feina i la llar a tocar. De no ser així, opina que la famosa conciliació possiblement es trencaria.

La conciliació de la vida familiar i laboral, segons la Cati de Can Mach

Tot i ser originària de Figueres, des de fa anys, visc a Maçanet, treballant a Can Mach, un negoci familiar que el passat 28 d’abril va complir 28 anys.

Sílvia Cañadas

Sílvia Cañadas és la propietària i, per tant, responsable del departament comercial de Maquifred, a Figueres. Segons ella, el paper de la dona a la llar va canviant, tot i que massa lentament.

Mari Carmen Orozco

Entrevista a Mari Carmen Orozco, una de les persones que fa rutllar la Bona Vista, la residencia i centre de dia per a la gent gran ubicat a Lladó.

Lluïsa Sans empresària de Peraferrer de Figueres

Lluïsa Sans és empresària a l’Alt Empordà, concretament a l’empresa Peraferrer de Figueres. Va començar a treballar amb 16 anys, com a auxiliar administrativa, fins que el seu rol va canviar bastant, quan es va convertir en autònoma.

Araceli Moreno

L’Araceli Moreno, més coneguda com a Xeli, és la propietària d’El Racó de la Xeli, restaurant situat al carrer de la Jonquera, a Figueres.

Maria Teresa Ymbert

Maria Teresa Ymbert és l’actual dirigent de l’empresa d’electrodomèstics Ymbert de Figueres. Subratlla que, com a dona casada, amb fills i amb néts, sempre ha trobat solucions per conciliar feina i família.