Sheryl Francis, una dona lluitadora

Sóc la Sheryl Francis, anglesa de naixement i resident a l’Empordà des de fa 22 anys. Sóc mare soltera de dues filles i directora de l’acadèmia d’idiomes Idioms Marignane Figueres des de fa 16 anys i d’Idioms Llançà des d’en fa 6. També sóc fundadora d’una botiga benèfica situada a Llançà i anomenada Love Cambodia (www.welovecambodia.cat).

Quan al desembre de 2016 em van diagnosticar un càncer, ningú del meu voltant, començant per mi mateixa, no estava preparat per fer front a una malaltia tan devastadora. Si a tot això hi afegeixes un negoci que s’ha de tirar endavant i una botiga benèfica que s’ha d’atendre, ens trobem amb una situació molt complicada de gestionar, tant emocionalment com logísticament. I no obstant, puc dir que sóc una persona afortunada, perquè en tot aquest procés he comptat sempre amb l’ajut i suport incondicional de familiars i amics, sense els quals no hauria pogut tirar endavant. Vull aprofitar aquestes línees per expressar el meu agraïment als voluntaris que han treballat incansablement a la botiga durant aquest període, a l’equip de professors que han garantit la continuïtat de l’acadèmia durant la meva absència i sobretot, un agraïment molt especial a la meva filla Elizabeth, que a més de recolzar-me en la lluita contra la malaltia, s’ha responsabilitzat de la direcció de l’acadèmia durant aquest any que sense dubte ha estat el més dur de les nostres vides.

I a més, tinc la sort de comptar amb un altre suport, un altre factor que em dóna força per lluitar i seguir endavant, i alhora em dóna pau en moments de foscor: la meva fe en Déu.

El projecte més recent que he dut a terme juntament amb d’altres persones que comparteixen la meva mateixa fe en Jesucrist ha estat el de començar un grup evangèlic a Llançà, anomenat Elim Llançà, que pertany a l’Associació cristiana 3:16. Sóc una dona emprenedora i cada vegada que he començat alguna cosa nova ha estat donant passos de fe, sense saber ben bé com anirien les coses, però sabent que Déu m’acompanya a cada moment i que m’empeny a seguir endavant. Elim a la Bíblia és un oasi i és el que Déu és per a mi en moments difícils: un oasi on reposar i agafar noves forces.