Idelia, de la botiga Solà de Figueres

Idelia, de la botiga Solà de Figueres, ens comparteix les seves impressions, com a dona i com a especialista dins l’àmbit de la moda.

La Idelia Moreno procura que la botiga Solà Dona segueixi sent una de les tendes de roba de referència de Figueres. Afirma que una de les característiques que destaca de les dones és "la seva capacitat per transmetre missatges i fer les coses amb iniciativa pròpia"; ambdues coses, són, segons ella, claus per portar una de les botigues amb més renom de Figueres.

Com a dona, coincideix amb la majoria, afirmant que “sovint costa trobar temps per a tu mateixa i, especialment, quan tens un negoci d’aquest tipus, en què pretens, en tot moment, estar al dia, fer les coses amb il·lusió i, així, ser una de les botigues més maques de Figueres”. A l’hora de definir-se com a dona, es pronuncia: “Un dels millors trets que identifica a

A Solà Dona poden trobar-se les marques de moda més conegudes del mercat, com Fracomina, Hugo Boss, Guess, Gaudi Jeans, entre moltes altres. Recentment, l’establiment ha estat present a la fira Casa’t Empordà, celebrada el passat mes d’abril a la Rambla de Figueres.