Elíes Fernández, regidor de Vilabertran

Elíes Fernández, regidor de Vilabertran, valora molt positivament la participació en les activitats del programa “Estiu a la plaça”. Ara, de l’11 al 15, torn per a la festa major, amb tots els actes gratuïts, entre ells la visita de la Selvatana.

Riumors manté una tradició conservada per ben pocs

Actes festius els dies 17 i 18 d’agost, en honor a Sant Mamet, patró del municipi, amb un tret característic, com cada any.

La baixada de carros i el sopar popular, actes més característics a Camallera

Esteve Gironès, l’alcalde, ens presenta la festa d’estiu, els dies 18, 19 i 20 d’agost, amb actes gratuïts per a totes les preferències i edats.

Jordi Compte, regidor de l’oposició a l’Ajuntament de Palau-saverdera

Jordi Compte, regidor de l’oposició a l’Ajuntament de Palau-saverdera: “L’actual equip de govern ha volgut canviar coses només per dir que l’equip anterior ho feia malament, i el resultat no ha estat satisfactori”.

Mollet de Peralada, com cada estiu, es prepara per a la seva festa major

Extensiva invitació per part d’Anna Maria Planas, regidora, entre d’altres, de la cartera de cultura de Mollet, municipi que es troba just als peus de la bonica serra de l’Albera.

Montse Mindan, alcaldessa de Roses

Montse Mindan, alcaldessa de Roses, “En els últims anys ha canviat la zona de l'antic Càmping Bahia, amb la plantada de plataners, la substitució de la tanca metàl·lica per uns pals de fusta, l'arranjament del mur i el canvi de les portes d'accés”.

Olga Simarro, portaveu del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Roses

Olga Simarro, portaveu del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Roses, “El principal és executar, ser pràctics, realistes, donar-li al poble el que realment necessita i no fer tant el 'paripé”.

Ghassan Abou Asali, portaveu de Podem Roses

Ghassan Abou Asali, portaveu de Podem Roses, “Si entrem a l'ajuntament i som decisius, canviarà radicalment la política social”.

Ferran Roquer fa balanç dels seus dos anys com a President del Consell Comarcal de l’Alt Empordà

A mig mandat, el Consell Comarcal va complint objectius Ferran Roquer ens fa balanç dels seus dos anys com a President del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Anna Palet alcaldessa Vilanant

Amb aquest títol, la famosa actriu i cantant catalana s’encarregarà del pregó, així com d’un espectacle d’humor el primer dia de la festa major d’estiu de Vilanant i Taravaus.

Anna Massot, regidora responsable de l’àrea d’Educació i Drets de Ciutadania de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries

Anna Massot, regidora responsable de l’àrea d’Educació i Drets de Ciutadania de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, “Un dels reptes més immediats que em plantejo és realitzar uns pressupostos participatius”.

Cinc dies intensos de festa major a Sant Llorenç, a partir del 10 d’agost

A banda de diferents grups de música, cal destacar l’orquestra Montgrins, un vermut, una botifarrada, un derbi futbolístic i actes per a la mainada.

Roger Pinart

Roger Pinart és el segon Tinent d’Alcalde de Port, encarregat, entre d’altres, de l’àrea de patrimoni. Bona valoració, de moment, de l’actual temporada d’estiu.