Josep Maria Bartolomé deixa l’alcaldia d’Avinyonet de Puigventós

Josep Maria Bartolomé deixa l’alcaldia d’Avinyonet de Puigventós, 10 anys després de sortir elegit. Júlia Gil serà la successora.

Pilar Bosch: 'Estic preparada per assumir el que representa ser alcaldessa'

Coneixem les impressions de Pilar Bosch, nova alcaldessa de Garrigàs. Relleva a Josep Masoliver, que seguirà dos anys més com a regidor.

Josep Ministral, pintor i escultor empordanès

Diàleg amb Josep Ministral, pintor i escultor empordanès de renom, recentment protagonista per l’escultura d’una cirera gegant que llueix a la rotonda de la sortida de Llers, en direcció a Terrades.

La rotonda de la NII, principal fita pendent de Masoliver

Conversa amb Josep Masoliver, qui, des del passat dijous 15 de juny, ha deixat l’alcaldia de Garrigàs en mans de Pilar Bosch, tal com ja s’havia pactat fa 2 anys.

Narcís Isern Serra, alcalde de l’Ajuntament de L’Armentera

Narcís Isern Serra, alcalde de l’Ajuntament de L’Armentera: “La instal·lació de l’aigua potable a totes les llars és prioritària per a nosaltres, però és molt complicat fer-ho per l’elevat cost econòmic que representa”.

Marta Felip, alcaldessa de Figueres

Marta Felip, alcaldessa de Figueres: “Demano a la resta de partits polítics un acord perquè els promotors dels festivals tinguin un compromís que hi haurà una partida econòmica als pressupostos”.

Meritxell Ibarz, 2a tinent d'alcalde i regidora de Cultura, Festes i Dona de l'Ajuntament de l’Armentera

Meritxell Ibarz, 2a tinent d'alcalde i regidora de Cultura, Festes i Dona de l'Ajuntament de l’Armentera “La programació de la festa major és diferent a la de l'any passat, molt més moderna”.

Anna Isern, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Sant Pere Pescador

Anna Isern, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Sant Pere Pescador: “Com a ajuntament, intentem organitzar activitats que atreguin gent al municipi”.

Elena Solana, 5a Tinent Alcalde i Regidora de promoció econòmica, comerç i turisme de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

Conversem amb Elena Solana, 5a Tinent Alcalde i Regidora de promoció econòmica, comerç i turisme de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

Regina Dos Santos serà a la V edició de la Fira de la Gent Gran de Figueres

La Fira, abraçada als Tastets Surrealistes de la ciutat, també celebrarà el cinquè aniversari. Serà els dies 16, 17 i 18 de juny, amb un Casal de la Gent Gran cada vegada més implicat.

Agustí Badosa, alcalde de Sant Pere Pescador

Agustí Badosa, alcalde de Sant Pere Pescador: “Una de les novetats de la festa major és l’actuació de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, que estrena el Rèquiem de Mozart”.

Ghassan Abou Asali, portaveu de Podem Roses

Ghassan Abou Asali, portaveu de Podem Roses: “La nostra intenció és participar a la vida política de Roses, i els nostres objectius són bàsicament socials, la nostra primera preocupació són els ciutadans”.

Pere Gotanegra, membre de la junta de direcció de Lliures

Pere Gotanegra, membre de la junta de direcció de Lliures, “El poble necessita un canvi i nosaltres representem la moderació, busquem el diàleg, la coordinació i el pacte”.