50 anys d’Empuriabrava, vistos des del restaurant El Bodegón

El pròxim dia 26, la Marina d’Empuriabrava complirà mig segle d’història. El juny de l’any 1967, la comissió provincial d’urbanisme aprovava el pla parcial de la urbanització.

Hemav: servei de drons per a un bon seguiment del teu cultiu

Mitjançant drons, els quals ofereixen serveis de teledetecció i consultoria agrícola, s’augmenta substancialment la productivitat i eficiència de qualsevol terreny agrícola.

Calygas: iniciatives per a l’instal·lador, sempre amb un tracte proper

Albert Bosch és el director general de l’empresa, que compta amb diverses delegacions, una d’elles al polígon de Vilamalla.

Els 15 anys de The New Kids Club Figueres!

TNKC Figueres, més conegut pels seus clients com el “Kids” compleix 15 anys i la seva directora, María Dolores Ibáñez ens explica com és l’experiència i què se sent quan s’aconsegueix desenvolupar un projecte que té tan bona acollida a cada ciutat on arriba.

Fires i Festes de Santa Creu

Amb motiu de les Fires i Festes de la Santa Creu, a la revista CRAE hem volgut fer un suplement especial dedicat a “Efemèrides i Records de les Fires” amb els diferents esdeveniments que han tingut lloc a la nostra ciutat durant les festes.

Dos germans al capdavant d’un projecte anomenat Bona Vista, a Lladó

Enguany, destaquen els nous serveis corresponents al centre de dia: més places, més serveis i, en definitiva, més qualitat de vida per a la gent gran.

Residència Canina Vila DesCans

És possible que tots els que tenim gos necessitem en alguna ocasió una residència on guardar al nostre amic. En aquest article us volem aconsellar com trobar una bona guarderia.

En marxa la campanya de captació de voluntariat a El Dofí, de Figueres

El centre, per a joves amb diversitat funcional, és molt conegut a Figueres i a la comarca, per totes les activitats que es realitzen. Pròximament, se celebrarà el casal de Setmana Santa.

Aula d’estudi Rec Arnau: classes dinàmiques, resolutives i amb totes les comoditats

L’objectiu principal és l’aprenentatge significatiu, que l’alumne se senti partícip dels seus estudis.
Míriam Pelegrín, graduada en Educació, va treballar en una escola irlandesa en la qual es practicava el mètode educatiu Montessori. És per aquest motiu que vol aprofitar aquesta experiència tan productiva per impartir, a la seva aula d’estudi, “un aprenentatge actiu, on l’alumne es construeix el seu propi coneixement, en comptes de memoritzar aspectes i resoldre’ls sense traçar unes conclusions lògiques”.