American CMC, una pastisseria a l’americana amb productes naturals, a Figueres

Des del passat 19 d’agost, el rovell de l’ou de Figueres disposa d’un nou establiment comandat per l’Érica: l’American CMC. Es troba al carrer Forn Baix número 6.

Nou Nens ofereix roba de primera qualitat per a nens i adolescents

Petits i adolescents ja tenen la seva botiga de roba a Roses. Nou Nens, situada al número 1 de la plaça de l'Església, ha ampliat el seu fons d'armari amb la incorporació de marques de roba pensades sobretot per a infants i adolescents, que complementa les que ja tenia adreçades als més petits de la casa. Aquest canvi ha vingut de la mà de Laura Cámara, que fa un any i mig va agafar les regnes d'una botiga amb més de 30 anys d'història.

Motos Soler, una empresa familiar dedicada a la venda i reparació de motos, bicis i maquinària de jardí

Motos Soler és un negoci familiar que van posar en marxa Nicolau Soler i el seu fill, Josep Soler, a Palau-saverdera. Uns anys més tard l'empresa es va traslladar a Roses, concretament al número 23 del carrer Doctor Barraquer, on continua en l'actualitat.

El celler Mas Llunes de Garriguella ofereix una experiència única amb un tast sensorial

Tastar els vins amb tots els sentits, gaudint amb totes les sensacions possibles, és una de les activitats d’enoturisme que ha incorporat aquest any el celler Mas Llunes, de Garriguella. Aquesta experiència es porta a terme a la sala de bótes, on els responsables del celler han fet un muntatge de música, llum i imatges que es combina amb les aromes, els colors i els gustos del vi.

La Joieria Docásaro, un negoci familiar amb 35 anys d'història

La història de la Joieria Docásaro es remunta 35 anys enrere quan, el 1982, Roberto Fernández i la seva dona van obrir un establiment a Empuriabrava. La botiga va funcionar durant molt de temps en el seu emplaçament original, però fa sis anys els responsables del negoci van adquirir la Joieria Mariela, de Roses, i es van establir en el local que aquesta ocupava al número 82 del carrer Trinitat. Un any més tard van tancar la botiga d'Empuriabrava i van centrar tots els seus esforços en la de Roses.

Cuina selecta i productes de qualitat a la Carnisseria Victòria de Roses

Els productes de qualitat i una cuina selecta i variada són dues de les senyes d'identitat de la Carnisseria Victòria, un establiment situat al número 1 de l'Avinguda de Montserrat de Roses que va ser fundat per Miquel Estañol i Victòria Freixenet, pares de l'actual responsable, Rosa Estañol.

El paradís de les joguines és a la botiga Ley's, de Roses

Comprar una joguina és un dels recursos més habituals a l'hora de preparar un regal per als nostres fills, néts, nebots o per als fills d'uns amics. N'hi ha de tota mena i per a totes les edats, i si no tenim molt clara la idea del que volem regalar, decidir-nos per una joguina concreta pot ser un problema.

La botiga Dari, més de 50 anys oferint tot tipus d'articles de pell a Roses i Empuriabrava

Fa més de 50 anys que el matrimoni format per Antònia Danés i Salvador Ribera van obrir a Roses una botiga de souvenirs que, amb el pas del temps, es va especialitzar en tot tipus d'articles relacionats amb els complements i la confecció en pell, fins a centrar-se bàsicament en el calçat.

L’Hotel Risech, quatre generacions fent sentir el turista com a casa

L’Hotel Risech és, sense cap mena de dubte, un dels establiments emblemàtics de Roses. Situat en primera línia de mar i al centre de la vila, al número 185 de l’Avinguda de Rhode, va obrir les seves portes l’any 1952 com a fonda per als primers turistes que visitaven la localitat costanera. El negoci el va posar en marxa l’àvia i la besàvia dels actuals responsables, Joaquim i Jordi Cusí, i a poc a poc es va anar ampliant per atendre la creixent demanda.