La Joieria Docásaro, un negoci familiar amb 35 anys d'història

La història de la Joieria Docásaro es remunta 35 anys enrere quan, el 1982, Roberto Fernández i la seva dona van obrir un establiment a Empuriabrava. La botiga va funcionar durant molt de temps en el seu emplaçament original, però fa sis anys els responsables del negoci van adquirir la Joieria Mariela, de Roses, i es van establir en el local que aquesta ocupava al número 82 del carrer Trinitat. Un any més tard van tancar la botiga d'Empuriabrava i van centrar tots els seus esforços en la de Roses.

Cuina selecta i productes de qualitat a la Carnisseria Victòria de Roses

Els productes de qualitat i una cuina selecta i variada són dues de les senyes d'identitat de la Carnisseria Victòria, un establiment situat al número 1 de l'Avinguda de Montserrat de Roses que va ser fundat per Miquel Estañol i Victòria Freixenet, pares de l'actual responsable, Rosa Estañol.

El paradís de les joguines és a la botiga Ley's, de Roses

Comprar una joguina és un dels recursos més habituals a l'hora de preparar un regal per als nostres fills, néts, nebots o per als fills d'uns amics. N'hi ha de tota mena i per a totes les edats, i si no tenim molt clara la idea del que volem regalar, decidir-nos per una joguina concreta pot ser un problema.

La botiga Dari, més de 50 anys oferint tot tipus d'articles de pell a Roses i Empuriabrava

Fa més de 50 anys que el matrimoni format per Antònia Danés i Salvador Ribera van obrir a Roses una botiga de souvenirs que, amb el pas del temps, es va especialitzar en tot tipus d'articles relacionats amb els complements i la confecció en pell, fins a centrar-se bàsicament en el calçat.

L’Hotel Risech, quatre generacions fent sentir el turista com a casa

L’Hotel Risech és, sense cap mena de dubte, un dels establiments emblemàtics de Roses. Situat en primera línia de mar i al centre de la vila, al número 185 de l’Avinguda de Rhode, va obrir les seves portes l’any 1952 com a fonda per als primers turistes que visitaven la localitat costanera. El negoci el va posar en marxa l’àvia i la besàvia dels actuals responsables, Joaquim i Jordi Cusí, i a poc a poc es va anar ampliant per atendre la creixent demanda.

L’empresa de bicis Edibikes obre un nou local de 12000 m2 quadrats

Edibikes s’amplia o, millor dit, es multiplica amb la intenció d’oferir una major quantitat de serveis i productes. A la rotonda de Vilasacra, a l’autovia direcció Roses, els amants de la bici ja tenen a la seva disposició una espectacular nova nau.

Una llarga amistat composta en una sardana

Més de 1000 partitures avalen Jaume Cristau, compositor de cap a peus. Tanmateix, la composició de la sardana titulada “Un doll de vida” no és, ni de bon tros, una qualsevol, ja que va dedicada a la seva gran amiga Conxita Mach.

50 anys d’Empuriabrava, vistos des del restaurant El Bodegón

El pròxim dia 26, la Marina d’Empuriabrava complirà mig segle d’història. El juny de l’any 1967, la comissió provincial d’urbanisme aprovava el pla parcial de la urbanització.

Hemav: servei de drons per a un bon seguiment del teu cultiu

Mitjançant drons, els quals ofereixen serveis de teledetecció i consultoria agrícola, s’augmenta substancialment la productivitat i eficiència de qualsevol terreny agrícola.