El paradís de les joguines és a la botiga Ley's, de Roses

Comprar una joguina és un dels recursos més habituals a l'hora de preparar un regal per als nostres fills, néts, nebots o per als fills d'uns amics. N'hi ha de tota mena i per a totes les edats, i si no tenim molt clara la idea del que volem regalar, decidir-nos per una joguina concreta pot ser un problema.

Si voleu anar sobre segur, el millor que podeu fer és deixar-vos assessorar pels que hi entenen, i sense cap mena de dubte un dels millors serveis el trobareu a Ley's, a Roses.

Situada al cor de la vila costanera, al número 7 del carrer Pi i Sunyer, la botiga Ley's us ofereix un tracte personalitzat per ajudar-vos en l'elecció de la joguina. L'establiment, que va obrir les seves portes l'any 1989, ocupa una superfície d'uns 130 metres quadrats i compta amb un ampli magatzem. “Sense cap mena de dubte és una botiga peculiar, amb un jardí en el seu interior”, explica Josep Maria Massot, responsable de Ley's.

Joguines comercials, educatives, jocs de taula i joguines teledirigides, tots d'alta qualitat, representen només una part del que podem trobar a l'interior d'aquest establiment. El client que arriba a Ley's pot confiar en la professionalitat del personal de la botiga, que l'assessorarà i l'orientarà per trobar el que necessita. Tot i que l'època de més feina és a l'hivern, quan les joguines gairebé monopolitzen els anuncis de televisió, a Ley's no deixen de treballar tot l'any. “A l'hivern la clientela és la gent de Roses, mentre que ara tenim molt de turisme”, diu Massot, que destaca que en els últims mesos s'han posat de moda els spinners. A banda de joguines, a Ley's també s'hi poden trobar articles de platja, souvenirs, samarretes i sabatilles, entre d'altres.

Un altre punt àlgid de feina arriba amb el carnaval, ja que la botiga disposa d'una àmplia varietat de disfresses i complements per a tota la família. “N'hi ha per a totes les edats, i també en venem en d'altres èpoques de l'any per a la organització de comiats de solters”. En definitiva, si busca una joguina o una disfressa, no ho dubti, Ley's és el seu lloc!

Joguines Ley's
C. del Doctor Pi i Sunyer, 7
17480 Roses, Girona, Alt Empordà
www.botigaleys.com