Cuina selecta i productes de qualitat a la Carnisseria Victòria de Roses

Els productes de qualitat i una cuina selecta i variada són dues de les senyes d'identitat de la Carnisseria Victòria, un establiment situat al número 1 de l'Avinguda de Montserrat de Roses que va ser fundat per Miquel Estañol i Victòria Freixenet, pares de l'actual responsable, Rosa Estañol.

El negoci es va posar en marxa al voltant del 1960 al número 2 del carrer Església, sota el nom de Ca l'Estañol, però uns anys més tard es va ampliar amb l'obertura d'una nova botiga en el seu actual emplaçament, ja amb el nom de Carnisseria Victòria. Rosa Estañol va passar a dirigir el negoci el 2002, i el 2010 es va portar a terme una reforma del local per convertir-lo en un lloc modern on experimentar agradables sensacions i experiències.

La Carnisseria Victòria ofereix a tots els seus clients una àmplia varietat de carn de xai, vedella, aviram i porc, així com embotits cuits i curats, diferents formatges, vins, caves i altres begudes, i plats elaborats. Els seus productes artesans s'elaboren segons les receptes tradicionals, i a poc a poc han incorporat una àmplia gamma de nous elaborats. Així, en els darrers anys han fet una important aposta pel menjar preparat que ha tingut molt d'èxit, ja que els seus menús són variats i assequibles econòmicament. Tots els plats s'elaboren amb productes de proximitat i seguint receptes casolanes. A més, també disposen de productes aptes per a celíacs, com ara croquetes, canalons, embotits, hamburgueses, botifarres i salsitxes, entre d'altres.

L'establiment està obert al públic de dilluns a dissabte, des de 2/4 de 9 del matí fins a 2/4 de 9 del vespre. Els clients tenen també la possibilitat de fer la seva comanda mitjançant la pàgina web (http://www.carnisseriavictoria.com) i passar a recollir-la més tard.