Els 15 anys de The New Kids Club Figueres!

TNKC Figueres, més conegut pels seus clients com el “Kids” compleix 15 anys i la seva directora, María Dolores Ibáñez ens explica com és l’experiència i què se sent quan s’aconsegueix desenvolupar un projecte que té tan bona acollida a cada ciutat on arriba.

s’aprengués l’anglès de forma natural. Sents que has aconseguit el teu objectiu?
L’objectiu s’ha assolit i s’han cobert moltes de les necessitats dels pares i els nens en un sol espai, on poden divertir-se, fer els deures i aprendre anglès amb un ensenyament diferent del que hi ha al mercat.

Com han estat aquests 15 anys al capdavant del centre? Què has après?
Han estat tota una aventura, però he après moltíssim. Vam crear el TNKC METHOD, perquè calien recursos efectius per adquirir l’anglès des de petits, hem hagut de treballar la interiorització dels valors i la educació. En definitiva, ser un centre privat ens ha permès treballar com realment creiem, adaptant-nos a les necessitats de cada nen.

Com valores els resultats del TNKC METHOD i el fet que estigui arribant a moltes ciutats?
Positivament, els nens que han començat des de petits obtenen uns resultats molt bons a l’speaking dels exàmens de Cambridge, i això demostra clarament que la metodologia és efectiva. És molt gratificant també que les escoles notin una millora en els alumnes i contactin amb el centre TNKC de la zona.

Com afrontes els pròxims cursos escolars?
Principalment, continuar treballant en la renovació de la metodologia. TNKC va néixer per cobrir les necessitats dels pares i nens, i ens hem d’adaptar per donar un servei real i pràctic. Pel que fa al reforç escolar, cal crear una metodologia com hem fet amb l’anglès i aquest és un dels nostres futurs objectius.

Reserva la teva plaça pel nou curs!

Ja arribem al final d’aquest curs escolar, i a The New Kids Club Figueres ja preparen el següent. Durant aquest mes de maig, del 15 del 26 es realitzaran les preinscripcions dels alumnes ja inscrits al centre i dels seus germans per tal que puguin reservar la seva plaça pel curs 2017-18 i gaudir de preus especials, i després, de l’1 al 21 de juny s’obrirà el període de preinscripcions pels alumnes nous segons la disponibilitat de places. Un cop finalitzats aquests períodes, s’obriran les inscripcions.

Nous centres The New Kids Club!

The New Kids Club és una franquícia d’anglès per a nens que va néixer fa 15 anys a Figueres, va començar com un projecte educatiu local amb l’establiment del centre TNKC Figueres, i la bona acollida que va tenir el seu TNKC METHOD va fer possible que l’any 2012 s’iniciés l’expansió del seu model de negoci com a franquícia.

Ara ja són 17 centres franquiciats establerts arreu del territori espanyol i illes, a més de les obertures confirmades pels pròxims mesos a Màlaga, Madrid-Vallecas, Paracuellos de Jarama, Ceuta, Palma de Mallorca i Vitòria-Gasteiz, entre d’altres. El model de negoci de The New Kids Club no solament és interessant per a emprenedors, sinó també per a acadèmies i escoles infantils en funcionament, ja que poden incorporar el TNKC METHOD i ampliar els seus serveis i les edats dels alumnes. Informa’t ara de les condicions i de la disponibilitat de la teva ciutat, tu pots ser el pròxim franquiciat de TNKC!