L'Ajuntament de Figueres es suma al projecte Tirabuixó per treballar la consciència corporal a les aules

L'objectiu de la iniciativa és fomentar el benestar dels nens i nenes i dels mestres i millorar així l'aprenentatge i la convivència en l'àmbit escolar.

Festa de primavera a Camallera els dies 20, 21 i 22 d’abril

El proper 20, 21 i 22 d’abril, el municipi de Camallera gaudirà de diverses activitats per celebrar la festa de primavera organitzada per l’Ajuntament de Saus, Camallera i Llampaies amb la col.laboració de l’Associació Jovenalls de Camallera, on tots els actes són gratuïts i es realitzaran al pavelló poliesportiu amb servei de bar.

L'Ajuntament de Figueres presenta el cartell i la programació de l'Embarraca't 2018

Mago de Oz, Boikot, Tremenda Jauría, Auxili o Orquestra Di-Versiones són alguns que trepitjaran l'escenari de plaça Europa del 27 d'abril al 5 de maig.

La quarta edició del Figueres Talent omple l’Auditori dels Caputxins

Prop de 200 persones van assistir a la primera jornada, conduïda per la periodista figuerenca Laura Brugués, per escoltar ponents com Patricia Ramirez, Àlex Sicart, Pedro Mier o Montserrat Besses.

Figueres inicia les obres per instal·lar càmeres de videovigilància al barri de Sant Joan

L'Ajuntament també està redactant el projecte per posar-ne a l'aparcament del Parc de les Aigües, on es produeixen robatoris a cotxes.

Figueres celebrarà Sant Jordi amb una vintena d'activitats

La principal novetat és la VI Revetlla de Sant Jordi que enguany se celebrarà a l'Auditori dels Caputxins amb un espectacle de lectura de textos d'autors locals.

Les excavacions a l'entorn de la Basílica de Castelló posen al descobert catorze tombes del s.VIII i IX d.C

La troballa confirma l'existència d'una necròpolis a l'antiga església preromànica i els arqueòlegs treballen ara per descobrir l'origen d'un fossat que dataria d'una etapa anterior.

El Figueres Talent 2018 abordarà temes com el fenomen de la 'postveritat', la sostenibilitat alimentària, la tecnologia 'blockchain', o la igualtat de gènere

La jornada de divendres 13 d'abril a l'Auditori Caputxins s'apropa als 150 inscrits. Les inscripcions a la jornada de dissabte 14 d'abril a l'Observatori Astronòmic Albanyà estan tancades, però els interessats en assistir-hi poden apuntar-se a una llista de reserva per si hi ha baixes.

El Museu del Joguet de Catalunya a Figueres, el primer de Girona en formar part d'Apropa Cultura

El Museu del Joguet de Catalunya a Figueres és el primer museu de les comarques de Girona que forma part del programa Apropa Cultura.

El Festival Còmic de Figueres tanca l’onzena edició consolidant nous públics i espais

El Festival ha tingut una àmplia acollida de públics que han rebut i omplert efusivament les més de quinze propostes que han passat aquests cinc dies per la ciutat.

Claven 3.000 creus grogues a platges de l'Alt Empordà i la Catalunya del Nord en protesta per 'la mort de les llibertats'

El Port de la Selva, Argelers i Cadaqués han estat les tres poblacions on s'ha fet la representació, que està previst que es reprodueixi a diverses poblacions de la Costa Brava.

Una radiografia del medi ambient empordanès. Empordoneses 2018

Divendres es va celebrar a la Casa Empordà de Figueres el debat Canvi Climàtic una realitat, una activitat del cicle expositiu Empordoneses 2018 que va reunir a David Pujol (director editorial Alberes); Àngel Madrià (director editorial Gavarres); Anna Albó (arquitecta i col·laboradora d'Alberes); i Marta Pol Rigau (comissària, investigadora i membre d'ARBAR) amb la intenció de fer una radiografia de l'estat mediambiental de l'Empordà.

Acaben les obres de desdoblament de la C-260 a Vilatenim

Els operaris estan enllestint els darrers treballs per reobrir completament la via per Setmana Santa.