Festa Major d’Albanyà

A finals de juny i principis de juliol tindrà lloc la Festa Major d’Albanyà, enguany amb dues novetats: una, per encetar la festa, l’altra per concloure el programa.

Els millors èxits del 80 sonaran a Vilarnadal

Serà el diumenge 1 de juliol, amb el grup STOP 80 com a plat fort per donar la benvinguda a l’estiu.

El Servei de Cooperació de l'Ajuntament de Figueres viatja per primera vegada a Senegal per fer seguiment dels projectes en marxa

La visita s'ha fet en col·laboració a la Unitat de Compromís Social de la UdG entre l'abril i el maig d'aquest any.

L'Ajuntament de Figueres es suma a la campanya 'Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir' per cinquè any consecutiu

La iniciativa, que es durà a terme fins al 30 de juny, compta amb 37 municips catalans, beneficiaris d'un Pla de Barris al centre històric.

Els amants dels Drons i la fotografia aèria tornen a trobar-se a Roses

El cap de setmana dels dies 16 i 17 de juny tindrà lloc la tercera edició del Festival Drons N'Roses, un esdeveniment destinat als aficionats de la fotografia aèria que pren com a punt d’atenció el patrimoni cultural, l’entorn natural i el cel rosincs.

Els Vespres Musicals de Vilafant, compleixen 18 anys amb cantautors de 1a línia

Durant el mes de juliol, els cantautors ompliran els vespres d'estiu amb una aproximació íntima al públic, en un espai emblemàtic, com ho són els jardins de Can Pauig Massanet, de Vilafant.

Un pescador de Roses dona al municipi 240 peces d'arqueologia submarina que ha recollit durant els últims 30 anys

Entre els diferents objectes hi ha àmfores, ceràmiques o utensilis de pesca que daten del segle IV a.C.

La Guàrdia Urbana de Figueres se suma a la iniciativa 'Pels valents' per lluitar contra el càncer infantil

Ha posat a la venda 500 escuts solidaris que es destinaran al Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Marta Felip abandonarà l'alcaldia de Figueres per ser la nova secretària general d'Empresa i Coneixement

L'encara batllessa ha explicat que "no serà una qüestió immediata" i espera que es faci entre agost i setembre.

Tres escoles de Roses reconegudes als premis Baldiri Reixac de la Fundació Carulla

Els instituts Illa de Rodes i Cap Norfeu i l’escola Vicens Vives, tots tres de Roses, s’han proclamat guanyadors aquest passat cap de setmana de diferents categories dels Premis Baldiri Reixac, convocats per la Fundació Carulla.

Roses inia la campanya 'Comprar al barri té premi'

Roses participa en la campanya, que enguany reuneix 37 poblacions catalanes oferint premis. 31 són els establiments rosincs adherits, on es poden trobar les butlletes del concurs.

Lliurament de premis del concurs comarcal de cartells sobre el Dia Mundial Sense Tabac

El consum de tabac és la primera causa de pèrdua de salut i de mortalitat prematura i evitable a la nostra societat. És un dels factors de risc més importants de les principals malalties coronaries, vasculars i respiratòries cròniques. A més, l’exposició passiva al fum ambiental del tabac incrementa el risc de càncer de pulmó en les persones no fumadores i d’altres malalties del sistema respiratori, sobretot en els infants.

22a Fira de la Cirera de Terrades

La fira que se celebra aquest diumenge 3 de juny, representa una diada molt especial al municipi, on els seus acollidors carrers queden replets de parades que capten l’atenció de tots els visitants d’arreu.