El Pont Fest, per la Festa d’Estiu de Pontós

Aquest 2018, el programa de la festa major comptarà amb un eclèctic festival de música, el divendres 27, des del vespre fins ben entrada la nit.

Pontós revoluciona enguany la seva festa major d’estiu, amb una novetat intensa pel divendres, el primer dels tres dies festius. La festa s’iniciarà a la tarda, amb l’anomenada Rua de l’Aigua. Això serà l’escalfament pel que vindrà després. Parlem del Pont Fest, un festival de música que se celebrarà des de les 20 hores a les 3 hores i on sonaran gèneres ben diferenciats. En primer lloc, música clàssica de Mozart. Tot seguit, música popular sud-americana. A partir de la mitjanit, serà el torn dels Somboits i, finalment, els Despit, amb música ska-rock, tancaran el festival.

La cosa no s’aturarà aquí. L’endemà a la tarda, torn per a la raqueta i les vambes, per gaudir de l’imperdible i ben consolidat torneig de tennis del Club Republicà Tennis Pontós. Servirà per agafar gana i assistir al sopar popular a la fresca, replet de veïns, amics i gent d’altres pobles que vindran a agafar forces i lloc per gaudir d’un dels clàssics amb més prestigi dins les festes majors: concert i ball amb l’orquestra internacional Montecarlo.

Pel diumenge, últim dia de festa, un pèl més de tranquil·litat. Serà el dia on els costums no es perdran, amb l’ofici solemne al migdia i les posteriors sardanes amb la cobla La Cervianenca. Tots els actes han estat organitzats pel consistori municipal i pel Vedat de Caça de Pontós.

Festa Pontos 02