El diumenge 22 de juliol, a la Plaça Catalunya, tots tenim una cita important.

L’Enach és una malaltia molt poc coneguda. És una demència neurodegenerativa i, segons diuen, amb una esperança de vida d’uns 30 anys. L’aspecte més positiu és que a Sevilla hi ha un tractament que ajuda a pal·liar l’Enach. Tanmateix, l’Ariadna i la seva família ara mateix no ho poden costejar. L’objectiu és, per tant, recaptar fons perquè durant 5 mesos consecutius, un cop al mes, l’Ariadna pugui rebre el tractament en qüestió. Entre tots, toca unir-se a la causa.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres i del Míster Model Mediterrani Global Barcelona 2018 s’ha organitzat una Diada Benèfica que portarà com a títol “Lluita pels teus somnis, Ariadna!” Serà el diumenge 22 de juliol, a la Plaça Catalunya, amb una gran desfilada benèfica, actuació de la percussió Tramuntakada, entre altres actuacions musicals. A més, masterclass de zumba i diverses activitats per als infants durant tot el dia.

És important recordar, per a tots aquells que el dia 22 no puguin assistir a la diada, que s’ha obert un compte bancari que va directament a nom d’Ariadna: és el CAIXABANK ES71 2100 0415 0101 0173 4701. Qualsevol aportació serà molt ben agraïda.

Així doncs, ja ho sabeu, si podeu, passeu durant el dia i participeu en alguna de les activitats programades. Si no, utilitzeu el número de compte compartit més amunt. La jove Ariadna somriurà i us ho agrairà sempre més!

Ariadna 02