Crêpe per a compartir

Ingredients:

Per a la crep:
120 grams de farina semi integral
25 grams de panses
25 cl de llet
3 cullerades d’oli de gira-sol
1 cullerada de sucre morè
1 culleradeta de llevat en pols
Sucre glacé

Per a la compota de poma:
350 grams de pomes
35 grams de sucre
½ llimona
Canyella (a voluntat)

Preparació:
1. Batre la farina amb la llet, les panses, el sucre i el llevat. Deixar reposar 30 minuts a la nevera.
2. Pelar i trossejar les pomes i ruixar-les amb el suc de la llimona. Afegir-hi el sucre i la canyella. Coure a foc lent fins que la poma estigui cuita.
3. Escalfar oli a la paella i abocar-hi la massa. Fer-ne una crep. Deixar que es faci a foc mig-alt durant 5 minuts per cada costat.
4. Quan la crep estigui cuita, trossejar-la, escampar per sobre el sucre glass i la compota de poma.