Torradetes de Santa Teresa

Ingredients:
1 pa de motlle (preferentment del dia anterior)
1 branca de canyella
1,5 litres de llet sencera
1 pell de llimona
2 ous
Sucre
Canyella en pols
Oli

Preparació:
1. Es talla el pa de motlle en llesques gruixudes (uns 2-3 cm).
2. Bullir la llet i quan comenci el bull, apartar del foc. Deixar la branca de canyella i la pell de la llimona infusionant amb la llet.
3. Batre els ous.
4. Deixar una llesca de pa en remull a la llet durant uns 3 minuts.
5. Passar la llesca de pa per ou.
6. Fregir en una paella amb oli que cobreixi la llesca de pa fins a que quedi daurada.
7. Deixar la llesca de pa fregida sobre paper absorbent per treure l’excés d’oli.
8. Passar la llesca fregida per sucre barrejat amb canyella en pols (al gust).
9. Repetir els passos 4, 5, 6, 7 i 8 fins a acabar amb totes les llesques de pa.