Llançà

Llançà, situat enmig d’un paisatge únic, queda envoltat tant per terra com per mar, per dos espais naturals protegits, el Parc Natural del Cap de Creus i el de l’Albera.

Festa Major del Carme a Llançà

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la celebració de la Festa del Carme de LLançà els dies 14, 15 i 16 de juliol.

XV Romería del Rocío a Llançà

El passat cap de setmana s'ha celebrat a LLançà la XV Romería del Rocío.

Segona edició del Street Food Winter de Llançà

Dissabte va tenir lloc a Llançà la Segona edició del Street Food Winter. Esdeveniment que consisteix en una oferta de 14 tapes a càrrec de 7 establiments locals les quals van acompanyades dels vins de la DO Empordà i de la cervesa de la Mar d’Amunt.

La Pensió Llançà, un lloc ideal on poder menjar i dormir a l'Alt Empordà

Situat en una ubicació estratègica, just a l'entrada principal de Llançà, al costat de la gasolinera (al número 2 de l'avinguda Europa), la Pensió Llançà és un lloc ideal on poder menjar i dormir si un fa una estada en aquesta localitat o si visita qualsevol altre punt de l'Alt Empordà.

El Bar Ko, un restaurant a Llançà especialitzat en el peix fresc

Si un vol menjar un bon plat de peix fresc a Llançà, sigui a la planxa o fregit, el Bar Ko és una de les millors opcions.

L'Hostal Gran Sol, un establiment familiar i casolà a Llançà

Familiar i casolà defineixen a la perfecció l'Hostal Gran Sol de Llançà, un establiment que va ser fundat el 1968 per Jaume Solà i Estela i que en l'actualitat dirigeix la seva filla, Carme Solà.

Peix fresc de la llotja del Port al Restaurant Can Narra de Llançà

Menjar peix fresc de la llotja i gaudir d'unes magnífiques vistes del port i de Llançà són algunes de les opcions que ofereix el Restaurant Can Narra.

Llançà, una vila entre dos parcs naturals

Llançà és una vila costanera que es troba envoltada pels dos espais naturals més importants de l'Alt Empordà: el Parc Natural del Cap de Creus i el Paratge Natural d'Interès Nacional de l'Albera.