Feli Llorente

L’AMPA i l’Associació Amics de Llers – Cultura i Esbarjo, principals promotors dels dos esdeveniments, juntament amb l’Ajuntament, programats pel dia 13.

El juny, a Llers, la cirera és la protagonista principal. Un producte de gran qualitat que sempre va bé promoure i donar a conèixer. L’starking, per exemple, se sol definir com la reina de Llers, com a espècie de cirera esclatant, ben assentada a la zona per les condicions climàtiques i la terra on estan plantats els cirerers. Feli Llorente, la regidora de Festes Locals, ens presenta la fira d’enguany, la que serà la 26a edició, programada pel diumenge 13 de juny.

“Encarem aquest dia amb la voluntat que la gent s’animi i que les coses es vagin posant al seu lloc, que es reprenguin totes aquelles activitats que havien quedat penjades per culpa de la pandèmia. És important, doncs, que les organitzacions tornin a tenir protagonisme en la programació dels actes”, opina la Feli. I efectivament que en tindran, ja que els Amics de Llers i l’AMPA de l’escola seran els dos màxims organitzadors.

En referència a la fira, durant tot el dia hi haurà venda de cireres i paradetes d’artesania i alimentació. I dos actes programats al migdia: a les 12, actuació dels Cantaires de Llers i a les 13 hores ho faran els GraLlers. I pel que fa a la cursa, o més aviat marxa popular (inscripció de 8 euros per l’AMPA que cal fer abans del dia 8 de juny), es donarà el seu tret de sortida a les 9 del matí, amb dues distàncies per escollir: 5 o 10 km. Els primers classificats seran obsequiats. I no oblideu que, un cop acabada la cursa, la Lídia López oferirà una classe de zumba.

 574 total views,  9 views today