Anna Maria Vilà

La presidenta del barri de l’Eixample de Figueres ens explica, amb molta alegria i il·lusió, que recuperen la normalitat en pràcticament totes les activitats per la seva festa.

Com es presenta la festa de l’Eixample aquest any?

Intentem treure’ns l’espina d’aquests dos anys, de l’any de no poder-la celebrar, de l’any de fer poca cosa. Tenim ganes de tornar a ballar i tornar-nos a veure, i tindrem una mica per tots els públics i amb moltes activitats, tant el dissabte com el diumenge. Hem programat una festa de l’espuma, contacontes i xocolatada, concert de l’orquestra Gerunda i el de la coral de Vilamalla, exhibicions de castells, d’arts marcials i de balls de swing o la fideuada de germanor, entre moltes altres activitats! L’obstacle principal que tenim és atraure el jovent. De cara a l’any vinent ens proposem fer un sondeig. Sempre que hem fet alguna cosa per ells, no venen. Aquest any sabem que serà difícil atraure’ls perquè coincideix amb la celebració de l’orgull gai.

Com es respira la tornada a la normalitat al barri?

Ja hem pogut començar algunes de les activitats, com el taller de telèfon, de memòria, la pintura, la gimnàstica. Pel que fa a la festa, tot just ho hem començat a dir. Esperem a veure com respon el barri, suposo que es rebrà molt bé i amb ganes de tornar-hi.

Hi ha gent que encara té por de les activitats i festes

Sí, encara hi ha gent reticent, però tot i que la mitjana d’edat dels socis és elevada, els que van venint a les activitats estan engrescats.

 860 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui