Anna Massot

Tal com bé ens detalla la regidora Anna Massot, la 30a edició del Festival Terra de Trobadors tindrà com a temàtica principal la construcció de la basílica de Santa Maria, amb un destacat mapping al mateix edifici o uns tallers molt útils per conèixer com es va dur a terme la seva construcció

– Com valora l’equip de govern aquesta nova edició del TdT? Hi ha novetats destacades?
Encarem aquesta nova edició del TdT amb molta il·lusió perquè després de dos anys de pandèmia finalment podem celebrar els seus trenta anys, amb un retorn al tipus de festival de sempre, però amb novetats destacades. La temàtica d’enguany és sobre la construcció de la basílica de Santa Maria i plantegem activitats noves amb relació a aquest fet, com un mapping a la façana de la basílica o uns tallers relacionats amb els oficis que tenen a veure amb la seva construcció. A més, el festival incrementa les activitats pensades per fomentar la participació activa de les persones visitants i es renova també la decoració de les places i carrers amb implicació dels vilatans i vilatanes.

– Personalment, com viuràs l’edició d’enguany?
Sempre visc el Terra de Trobadors intensament, però després d’aquests últims anys encara l’espero i preparo amb més il·lusió. Participaré activament del festival i les seves propostes des de dins, com a regidora però sobretot com a castellonina i també com a membre d’una entitat del municipi.

– En quina situació es troben, aquest estiu, les teves regidories?
Des de Participació Ciutadana s’ha enllestit la valoració econòmica de les propostes finalistes dels pressupostos participatius i s’ha estat preparant el material per a poder-ne fer difusió i donar el tret de sortida a la votació popular per escollir les propostes guanyadores.

Quant a Ensenyament, a l’estiu valorem la feina feta durant el curs escolar i s’organitzen activitats com la fira d’intercanvi de llibres i material escolar de segona mà, els patis oberts o cursos de català, però també preparem el següent curs: oferta formativa municipal, Pla Educatiu d’Entorn, ajudes de llibres de text i material escolar, guia de recursos educatius, etc.

La feina des de Benestar Social no varia gaire durant l’estiu en relació amb la resta de l’any, però també aprofitem per fer balanç dels nous projectes, com els horts comunitaris o el centre de dia, i per valorar si cal reforçar, repensar o donar un impuls al que es cregui pertinent. També es preparen les activitats de la propera agenda formativa.

El Departament de Treball, Formació i Ocupació té molta feina durant l’estiu pel que fa a la intermediació d’ofertes laborals i treballadors, però també aprofitem aquestes setmanes per fer noves propostes i per planificar l’oferta formativa de caire ocupacional per aquesta tardor-hivern.

– Amb aquest ritme i amb tantes activitats durant l’estiu, has tingut temps per posar ja la mirada a les eleccions de l’any que ve? Quin és el timing pels pròxims mesos?
A l’estiu s’intensifiquen les activitats, però actualment ja n’hi ha al llarg de tot l’any, i sempre hi participo activament. Personalment, dedico molt temps a la gestió de govern diària i a procurar que es pugui realitzar al màxim tot el que plantejàvem al nostre programa electoral, si bé és veritat que això ho hem d’anar combinant amb el projecte de futur que volem presentar de cara a les properes eleccions municipals. Ara és moment d’acabar d’enllestir els projectes amb els quals ens vam comprometre i també de reflexionar i treballar per copsar les noves necessitats de present i de futur per a confeccionar el projecte de municipi al qual volem aspirar. La feina dels propers mesos consisteix a combinar aquestes accions amb saber transmetre la nostra proposta als ciutadans i ciutadanes del nostre municipi.

 1,258 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui