Bar Antonio Roses

Actiu des de l’any 1974, es troba just a l’entrada del municipi, al carrer de Figueres número 18. La seva especialitat: peix fresc i cuina de proximitat.

Un negoci familiar, amb gent propera i molt freqüentat per la gent local, amb productes de proximitat i, sobretot, amb peix del dia. Així és com els clients fidels defineixen el Bar Antonio. Inicialment, gairebé la seva totalitat eren plats típics andalusos, fins que l’any 2006 va renovar-se, amb nous propietaris i amb uns aires molt més locals en els seus plats. I fins a dia d’avui sense pausa.

Juntament amb el tataki i els musclos, dos dels seus plats estrella, el Bar Antonio compta amb una àmplia carta de propostes, sempre amb opcions de peix fresc de la llotja rosinca. Qualitat a un preu acceptable, tal com es pot veure en la majoria de valoracions realitzades pels clients a les xarxes. Aquests, segons l’equip del bar, són sobretot gent local, però també gent de rodalies, de Barcelona i turistes, especialment francesos. “Estem situats en un carrer força amagat, és a dir, que tothom qui ve és perquè ens coneix i ens fa confiança… podem afirmar que el boca-orella sempre ens ha funcionat molt bé”.

Habitualment, el Bar Antonio, des de fa temps, ha treballat amb reserves, així que la situació actual tampoc els fa variar gaire la seva activitat. Tanmateix, amb l’estiu a tocar i la terrassa limitada, és més que recomanable reservar amb la màxima antelació possible. L’establiment, sempre ben avalat pels seus clients, compta amb totes les normes d’higiene personal, tal com marca la normativa post confinament.