Bibiana Cortada

Descobrim una mica més sobre la regidora de Vilabertran i la seva vida lligada al poble.

– A què es dedica professionalment quan no exerceix un càrrec públic?
Jo treballo a correus a figueres, estic a repartiment, de Cap d’equip.

– Quines són les seves aficions?
M’agrada molt llegir. Actualment, els meus fills estan al Club patinatge artístic Vilajuïga on competeixen en patinatge artístic lliure, i jo dedico moltes estones al funcionament del club.

– Quan era petita, què volia ser de gran?
Quan era petita volia ser mestra o secretària.

– Té algun lloc “especial” on vagi quan ha de pensar o desconnectar o que la faci feliç?
Per desconnectar no hi ha res millor que un llibre per fer volar la imaginació. Com a lloc físic, on més desconnecto és quan durant uns dies a l’estiu o per Cap d’Any pugem a Maçanet de Cabrenys amb les meves germanes i família a pasar uns dies.

– Una poma de relleno a la fira o una copa de vi a la Canònica de Vilabertran?
Les dues coses. Les pomes de relleno em porten a la meva infància quan, a casa, per la festa major les fèiem amb la meva àvia i família. Tot i que en aquell moment no m’agradaven, ara, amb el temps, sí que m’agraden i he après a apreciar-les. La copa de vi a la Canònica és un luxe a l’abast de pocs. Jo he crescut corrent per la canònica igual que els que ens hem fet grans a Vilabertran, i hi hem dut a terme activitats com el pessebre vivent quan es feia, comunions, batejos… “On quedem?” “davant l’església”. És una part del meu dia a dia, un dels espais on tots tenim un record o altre.

– Si li demano que m’expliqui un moment de felicitat de la seva vida….
En tinc molts moments de felicitat! Personalment, amb els meus, els més rellevants són els naixements dels meus dos fills. Ser mare és una gran experiència i t’ensenya a valorar i a viure molt intensament moltes coses. Però, si alguna cosa m’omple fora de la família és aconseguir millorar el dia a dia de les persones que m’envolten, sigui a la feina o al poble, amb activitats o millores i ajudar a crear benestar i felicitat.

 942 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui