Festa de la verema a l'antiga

Diversos
Data: 14 Setembre 2019 11:00

Lloc: Celler Espelt  |  Ciutat: Vilajuïga

Festa de la verema a l'antiga
Dissabte, 14 de setembre
A les 10h - Celler Espelt

Durant tot el matí reviurem i celebrarem la verema tal com es feia antigament. Veremarem el raïm a mà, el transportarem amb les semals, el trepitjarem amb els peus i tastarem el primer most!

Després de tanta feina, gaudirem d'un esmorzar de veremadors ben merescut, a base de botifarres ecològiques, embotits, pa amb tomàquet, entre altres productes locals. Ah... i no pot faltar el vi!

Els Amics dels Tractors d'època de l'Empordà exposaran algunes de les seves màquines per a què grans i petits fem un viatge al passat.

Tot això, amenitzat amb diferents sorpreses, on no faltarà un concurs on la millor fotografia que ens hagi etiquetat a instagram, durant tota la jornada, guanyarà "La visita privada en 4x4 fins l'essència del terrer", al costat del mar, per a 2 persones! Què, espereu a apuntar-vos?


Punt de trobada: Botiga de vins del celler.

Preu de venda anticipada online i a la Botiga Espelt fins l'11/09: 20 € adults / 10 € menors de 4 a 12 anys / Gratuït menors fins a 3 anys.

Preu de venda a la Botiga Espelt del 12 al 14/09: 25€ adults / 14€ menors de 4 a 12 anys / Gratuït menors fins a 3 anys.

 

 

Totes les dates


  • 14 Setembre 2019 11:00

Proporcionat per iCagenda