Exposició 'L’extensió de la imatge' de Paloma Vidal

Exposicions i Museus
Data: 21 Setembre 2019

Ciutat: Peralada

EXPOSICIÓ
'L’extensió de la imatge'
de Paloma Vidal
del 6 al 22 de setembre 2019
Centre Cultural Sant Domènec
En horari de l’oficina de Turisme

La pintora figuerenca Paloma Vidal presenta a la sala d’exposicions del Centre Cultural Sant Domènec de Peralada, una selecció de 16 peces del seu treball sobre tela i sobre paper realitzat amb tècniques mixtes i de collage, ‘L’extensió de la imatge’.

La figuerenca Paloma Vidal va estudiar a la Facultat de Ciències de la Informació i la Imatge de Barcelona i cinematografia a l 'acadèmia TAI (Taller de artes imaginarias) de Madrid. Al llarg del seu període d'aprenentatge de les arts plàstiques, combinà la seva passió per la pintura i el cinema amb la lectura i els viatges. Assistir a tallers de creació visual/plàstica i es formà com a pintora de manera autodidacta.

Ha exposat individualment i també ha participat en diverses exposicions col·lectives a Roses, Vilabertran, Barcelona, Osca, Salamanca i Castella i Lleó, entre d’altres. Així mateix ha col·laborat com a il·lustradora de revistes. L'any 1999 creà el taller de pintura Transformes on es dedica a formar als participants en la producció plàstica i a l’exploració en clau lúdica el potencial visual de la forma en el si de l'experiència creativa.

 

 

Totes les dates


  • Des de 06 Setembre 2019 a 22 Setembre 2019
    Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte & Diumenge

Proporcionat per iCagenda