UNA GOSSA EN UN DESCAMPAT

Teatre i Dansa
Data: 25 Octubre 2019 21:00

Lloc: Teatre Jardí  |  Ciutat: Figueres

UNA GOSSA EN UN DESCAMPAT
Divendres 25 d'octubre, 21.00 h - Teatre Municipal el Jardí
De Clàudia Cedó _ Dirigida per Sergi Belbel
Teatre

La Júlia i en Pau esperen un fill. Als cinc mesos, l’embaràs es complica. En una setmana han de fer-se a la idea que el perden. Passaran per moments difícils, intensos, feliços, dramàtics i còmics, tot alhora.

A partir d’un text autobiogràfic de Clàudia Cedó, aquesta és la història de superació d’una parella que, com tantes d’altres, ha d’afrontar el fet de parir una criatura morta i aprendre alguna cosa d’aquesta circumstància, com ara plantar cara al monstre de les pròpies pors.

Una història sobre com trobar la llum en la foscor i la bellesa en els descampats.

Guardonada als Premis de la Crítica 2018 a Millor text, Millor espectacle i Millors actrius principals (compartit entre les actrius Maria Rodríguez i Vicky Luengo) i guardonada als Premis Butaca 2019 a Millor espectacle de petit format, Millor text teatral i Millor direcció i nominada a Millor actriu (Maria Rodríguez).

Interpretació: Pep Ambròs, Anna Barrachina, Queralt Casasayas, Míriam Monlleó, Xavi Ricart i Maria Rodríguez | Autoria: Clàudia Cedó | Direcció: Sergi Belbel | Producció: Sala Beckett i Grec 2018 Festival de Barcelona.
Durada: 1 h 30 min.

 

 

Totes les dates


  • 25 Octubre 2019 21:00

Proporcionat per iCagenda