Exposició 'Exili' de Francesc Galí

Exposicions i Museus
Data: 23 Gener 2020

Lloc: Ca l'Anita  |  Ciutat: Roses

Exposició: "Exili" de Francesc Galí
Exposició oberta Fins al 26 de gener de 2020
Exposició de fotografies, dintre del Cicle “Mirades pròpies. Mostra d’artistes locals”.
Entrada: Lliure
A Ca l'Anita

«Exilis» és l’homenatge de Francesc Galí "a tots aquells que van haver de fugir el 1939 per defensar les seves idees. Un projecte que -tal i com indica el propi autor-, no aspira a ser un treball documental, hi falten localitzacions, però que pretén convidar a la reflexió sobre l'exili amb una visió poètica, amb fotografies dels llocs per on van passar els exiliats i on van ser concentrats".

Francesc Galí i Bohera
Nascut l'any 1964 a Barcelona, ha viscut a molts llocs, entre ells Roses (on ha passat la major part de la seva vida), Barcelona, Sant Cugat, Madrid i Folgueroles (Vic). La Fotografia és la seva passió i la seva manera d'explicar la seva visió del món.
Fa uns anys va descobrir la lomografia, una revolució en el món fotogràfic que ha donat lloc a un nou corrent artístic. En un moment tecnològic on la fotografia digital sembla triomfar, la lomografia ha aconseguit posar en primer pla la mal anomenada fotografia analògica.
Aquest descobriment va fer que Galí tornés a la fotografia química, analògica o simplement fotografia, experimentat en tot l'immens ventall de possibilitats des de Polaroid fins Pinhole.

 

 

Totes les dates


  • Des de 21 Desembre 2019 a 26 Gener 2020
    Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte & Diumenge

Proporcionat per iCagenda