UNA ALTRA ESTRENA

Teatre i Dansa
Data: 23 Febrer 2020 18:00

Lloc: Sala La Cate  |  Ciutat: Figueres

UNA ALTRA ESTRENA
Diumenge 23 de febrer, 18.00 h - Sala La Cate
Cia. SUS4 i Clara Solé
Teatre musical

SUS4 és una companyia emergent de teatre musical que es dedica a viatjar per tot Catalunya creant espectacles a mida, únics i personals, per a cadascuna de les poblacions que visiten. Però els falta organització: han arribat un dia tard al teatre i el públic ja ha ocupat les seves localitats. Els sis actors i actrius de la companyia han d’improvisar un musical únic i irrepetible passant pels grans èxits del gènere, això sí, amb l’ajuda imprescindible del públic.

Espectacle familiar i participatiu per tornar a sentir els clàssics que tant remouen, descobrir mil maneres diferents de fer teatre musical i decidir per on cal conduir la funció.

Els socis de La Cate tenen descompte. Entrada a preu de soci + una entrada gratuïta per a cada grup de 10 persones. Venda d’entrades a la secretaria de La Cate, al web i, el mateix dia de la funció, a la taquilla.

Interpretació: Carles Alarcón, Alexandre Ars, Maria Codony, Ferran Enfedaque, Laura Font i Clara Giralt | Direcció: Clara Solé Durada: 1 h 30 min

 

 

Totes les dates


  • 23 Febrer 2020 18:00

Proporcionat per iCagenda