RISOTERÀPIA

Cursos i Tallers
Data: 20 abril 2019 11:00

Lloc: Hospital Figueres  |  Ciutat: Figueres

Grup Iris - Mari Luz Lurbe
RISOTERÀPIA
Xerrada i taller
Dissabte 20 d'abril, 11:00 h
Hospital de Figueres

Farà set edicions que els tallers de risoteràpia formen part de la programació del Festival Còmic; cada any en un emplaçament diferent regalant somriures i consells per a una vida més feliç: Institut Muntaner, Parc-Bosc, Rambla, Castell de Sant Ferran, Rally Sud, Horta de l’Hospital, Poblenou, Marca de l’Ham. Aquest 2019, Hospital de Figueres.

Quin millor camí cap a la salut que el camí de la rialla! Per a posar en valor l’important treball que realitza el Grup Iris (associació d’empordaneses afectades de càncer de mama), per a contribuir a normalitzar davant la societat aquest procés que travessen tantes persones... teràpia del riure en un dels àmbits més escaients. Xerrada i sessió pràctica optativa. Sempre és bon moment per començar a somriure.

El Grup Iris és un col·lectiu de recolzament i suport a dones afectades de càncer de mama. El seu àmbit és la comarca de l'Alt Empordà. El seu objectiu va més enllà dels aspectes mèdics de la malaltia, és un espai d'acollida que ofereix eines per a afrontar aquest important repte vital. Visita l'espai web del Grup Iris per a més informació.

 

 

Totes les dates


  • 20 abril 2019 11:00

Proporcionat per iCagenda