Els músics de Bremen in concert

Categoria
Teatre i Dansa
Data
2019-12-01 12:00
Lloc
Teatre Municipal - Roses

Els músics de Bremen in concert.
A càrrec de la Cia. Pot Teatre
Diumenge 1 de desembre
A les 12 h al Teatre Municipal
Teatre inclusiu infantil d’Optimist

Els músics de Bremen in concert és una adaptació en format musical del conte dels germans Grimm. Es tracta d’un projecte extraordinari, amb cançons originals compostes expressament pel Keco Pujol per a l’ocasió, i amb una acurada posada en escena. Una obra que fa un pas més enllà en la interpretació i incorpora temes cantats en directe i coreografies de Griselda Astudillo. Els músics de Bremen in concert esdevé un xou engrescador recomanat per a totes les edats i ple de valors pedagògics com l’amistat, la solidaritat, la tolerància i el respecte a la diversitat.
Un espectacle de teatre inclusiu amb una companyia íntegrament composta per persones amb discapacitat, a fi de normalitzar l’accés d’aquest col·lectiu a espais de cultura.

Direcció: Albert Gràcia
Direcció musical: Keco Pujol
Música: Keco Pujol de Músics de Catalunya SCCL
Llibret i lletres: Albert Gràcia i Keco Pujol
Intèrprets: Meritxell Esturo Sola, Jordi Juncàs Noguer, Sandra Martín Rodríguez, Margarita Padrós Galvany, Jordi Meca Robles, Albert Férriz Àdam, Ariadna Rallo Clara, Fernando Moreno Reñasco, Manuel Valdivieso Navarro, Ana Maria Martínez Alamilla, Annabel López Amado, Carlos Calderón Ruiz
Producció: Cristina Ferrer
Entrada: 5 €
Ho organitza: Optimist
Hi col·labora: Ajuntament de Roses

 
 

Totes les dates

  • 2019-12-01 12:00

Proporcionat per iCagenda

Lectors i Amics de CRAE