Ruta de Tapes -EmpuriaTApes-

Categoria
Fires, Mercats i Mostres
Data
2020-10-02 00:00

Ruta de Tapes a Empuriabrava i Castelló d'Empúries
EmpuriaTApes
Del 2 a l'11 d'octubre

La quarta edició d’EmpuriaTapes se celebra amb l’objectiu de dinamitzar la gastronomia del municipi i promoure i fomentar activitats en una època de l’any que permet als visitant gaudir del ric entorn natural i patrimonial del municipi.

9 Color, AMS, BAKKOS, BEACH BUS, BISTRO, BISTRONOMIC, BRITANNIA, CAFÈ INTERNET XXX, CAFE OLÉ, COCO TAPAS LOUNGE BAR, ESSENCIA, GRAN CAFÉ, HIPER MONTSERRAT, JR, L’ARTÉ CAFÉ, LA FARIGOLA, LA RESERVA, MAURICI PARK, NÀUTIC DA AGOSTINO, NORD-SUD, Ô DI VIN, PORTAL DE LA GALLARDA, PORT PHILIPPE, PORTOFINO OCEANS’ BAR, SIKIM, SILENUS, TAVERNA DE LES COLS, TARÓ, TXOT’S, VECCHIA MILANO, CAPITAN, EL TABANCO DEL RINCON CUBANO I XIRINGUITO ESCRIBÀ EMPURIABRAVA.

 
 

Totes les dates

  • Des de 2020-10-02 00:00 a 2020-10-11 00:00
    Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte & Diumenge

Proporcionat per iCagenda

Lectors i Amics de CRAE

Notícies i Actualitat

Avança l’elaboració del Protocol contra violències sexuals als espais d’oci de Roses

Avança l’elaboració del Protocol contra violències sexuals als espais d’oci de Roses

L’Ajuntament de Roses prossegueix amb l’elaboració del Protocol d’abordatge de les violències sexuals als espais públics d’oci de la població. El dimecres 14 d’octubre, va tenir lloc una sessió de treball durant la qual es va validar la diagnosi presentada pel grup consultor encarregat del pla a partir de la qual es delimitaran les línies d’actuació a implementar.