Una Conferència Ballada (Explica Dansa)

Categoria
Espectacles
Data
2020-10-09 19:30
Lloc
Auditori Caputxins
Figueres

FIGUERES ES MOU
Una Conferència Ballada (Explica Dansa)
9 d'Octubre | 19:30h | Auditori Caputxins

La nova proposta escènica de Toni Jodar/BdDansa_Explica Dansa, entre la conferència i l’acció ballada, ens parla de la història recent i les tendències actuals dels llenguatges de la dansa i el moviment. L’explicació passa pels referents de la dansa i dels moviments que han sacsejat els cossos al costat dels esdeveniments que han modificat el nostre món. Un canvi de paradigma en què multitud de tendències contribueixen a la fusió i a l’experimentació de noves formes, així com a la relectura de les tradicions. Una Conferència Ballada es proposa respondre a pregunta del públic: I després de Pina què? Com a continuació de la peça originària, Toni Jodar explica Dansa Moderna i Contemporània.

Guió Helena Tornero, Toni Jodar / Dramatúrgia Helena Tornero / Suport posada en escena Àlex Serrano, Helena Tornero / Imatge Àlex Serrano, Jordi Soler / Llum Llorenç Parra / Investigació i elaboració de continguts Bàrbara Raubert, Toni Jodar / Equip comunicació Gerard Ramon, Sara Peralta, Pol Angusto / Suport a la gestió i coordinació Marta Domènech / Management internacional Àlex Pujol – Tinglado / Producció artística Beatriu Daniel Coproducció Mercat de les Flors / Amb el suport Cultura Ajuntament de Mataró, L’Estruch Sabadell, Sismògraf Olot / Amb la col·laboració L’Animal a l’ Esquena, El Graner Centre de Creació del Cos i el Moviment, Centre National Danse París, Art-Club Shanghai, La Caldera Centre creació de Dansa, Paso a dos, Fabra i Coats Fàbrica de Creació de Barcelona / Subvencionat per Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, INAEM / Agraïments: Judit Bombardó, Ana Hopfer, Gala Jodar, Ana Teixidó, Anna Vallés, Marta Serrahima, Laura Kumin, Montse Otzet, Marc Artigau, Marc Olivé, Elena Carmona, Joan Anton Daniel, Esther Faig, Agnela Domínguez, Institut del Teatre, Anna Romaní, Sivgin Dal, Carmen Gómez, Albert Bassas, Sergio Pla Roig, Maria Ferrandiz Tarruell, Roberto Fratini, Boris Daussà-Pastor, Ruth Talavera, Claudia Nogués, Agnés Muñoz, Ignasi Dalmases.

 
 

Totes les dates

  • 2020-10-09 19:30

Proporcionat per iCagenda

Lectors i Amics de CRAE

Notícies i Actualitat

Avança l’elaboració del Protocol contra violències sexuals als espais d’oci de Roses

Avança l’elaboració del Protocol contra violències sexuals als espais d’oci de Roses

L’Ajuntament de Roses prossegueix amb l’elaboració del Protocol d’abordatge de les violències sexuals als espais públics d’oci de la població. El dimecres 14 d’octubre, va tenir lloc una sessió de treball durant la qual es va validar la diagnosi presentada pel grup consultor encarregat del pla a partir de la qual es delimitaran les línies d’actuació a implementar.