Solo nos queda bailar (Levan Akin)

Categoria
Espectacles
Data
2020-10-09 22:00
Lloc
La Cate
Figueres

FIGUERES ES MOU
Solo nos queda bailar (Levan Akin)
9 d'Octubre | 22:00h | La Cate

Merab porta assajant des que era molt jove amb la Companyia Nacional de Dansa de Geòrgia amb la seva parella de ball, Mary. Tot d’una, la seva vida dóna un tomb quan apareix el despreocupat i carismàtic Irakli i es converteix en el seu rival més poderós, però també en el seu major objecte de desig. En una atmosfera conservadora, Merab s’enfronta a la necessitat d’alliberar-se i d’arriscar-ho tot en l’intent.

Director: Levan Akin / Guió: Levan Akin / Musica: Zviad Mgebry, Ben Wheeler / Fotografia: Lisabi Fridell / Repartiment: Levan Gelbakhiani, Bachi Valishvili, Ana Javakishvili, Giorgi Tsereteli, Tamar Bukhnikashvili, Marika Gogichaishvili, Kakha Gogidze, Levan Gabrava, Ana Makharadze, Nino Gabisonia, Mate Khidasheli, Aleko Begalishvili, Nia Gvatua, Lucas Hesling, Ketie Danelia, Giorgi Aladashvili / Productora: Co-production Sweden-Georgia; AMA Productions, RMV Film, Inland Film, French Quarter Film, Takes Film

 
 

Totes les dates

  • 2020-10-09 22:00

Proporcionat per iCagenda

Lectors i Amics de CRAE

Notícies i Actualitat

Avança l’elaboració del Protocol contra violències sexuals als espais d’oci de Roses

Avança l’elaboració del Protocol contra violències sexuals als espais d’oci de Roses

L’Ajuntament de Roses prossegueix amb l’elaboració del Protocol d’abordatge de les violències sexuals als espais públics d’oci de la població. El dimecres 14 d’octubre, va tenir lloc una sessió de treball durant la qual es va validar la diagnosi presentada pel grup consultor encarregat del pla a partir de la qual es delimitaran les línies d’actuació a implementar.