Jornades Europees de Patrimoni 2020

Categoria
Diversos
Data
2020-10-11

Jornades Europees de Patrimoni
Dies 9, 10, 11 i 12 d'octubre - 2020

Castelló d'Empúries ha organitzat un ventall d'activitats durant els tres dies de les jornades per tal de divulgar la riquesa cultural i el patrimoni museístic del municipi entre els visitants i usuaris dels museus.

El programa d'activitats inclou jornades de portes obertes, exposicions i visites als museus del municipi, amb la participació de l'Ecomuseu-Farinera, el Museu d'Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV, la Basílica de Santa Maria i la Sinagoga del Puig del Mercadal de Castelló d'Empúries. També es podrà gaudir de la visita guiada "La Catedral de l'Empordà, la construcció d'una església gòtica" a càrrec d'Empordàbrava; en aquest cas s'haurà de fer reserva prèvia.

 
 

Totes les dates

  • 2020-10-12
  • 2020-10-11
  • 2020-10-10
  • 2020-10-09

Proporcionat per iCagenda

Lectors i Amics de CRAE

Notícies i Actualitat

Avança l’elaboració del Protocol contra violències sexuals als espais d’oci de Roses

Avança l’elaboració del Protocol contra violències sexuals als espais d’oci de Roses

L’Ajuntament de Roses prossegueix amb l’elaboració del Protocol d’abordatge de les violències sexuals als espais públics d’oci de la població. El dimecres 14 d’octubre, va tenir lloc una sessió de treball durant la qual es va validar la diagnosi presentada pel grup consultor encarregat del pla a partir de la qual es delimitaran les línies d’actuació a implementar.