Exposició: 'La deconstrucció de la forma'

Categoria
Exposicions i Museus
Data
2019-07-20
Lloc
Ca l'Anita - Roses

'La deconstrucció de la forma'
Exposició de pintura de Pau Marinello
Del 22 de juny al 4 d’agost - Ca l'Anita de Roses

Obert cada dia de 10 a 13 h i de 18 a 21 h
(dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h)

Les diferents obres que integren l’exposició, mostren el debat de l’artista entre la tradició i la modernitat, amb un predomini del realisme que combina amb elements abstractes i amb l’expressionisme.

Les arrels artístiques de Pau Marinello (Barcelona, 1990), es troben principalment en la seva etapa en el món del graffiti. Als 18 anys estudia Belles Arts a Barcelona on s’endinsa en el postconstructivisme, psicologia de l'art i filosofia de l'art, per tornar després a la pràctica decidit a aprendre la tècnica de la pintura a l'oli tal i com s'entenia a les acadèmies del S XIX.

Estudia a la Florence Academy of Art i a la Barcelona Academy of Art, exercint en aquesta última com a professor durant 2 anys i com a director del programa de dibuix durant 3 anys. Paral·lelament, al llarg d’aquesta etapa exposa arreu del món: Itàlia, Regne Unit, Líban, Japó, Espanya, Àustria, i la seva obra es troba en diferents col·leccions particulars en multitud de països.

Actualment desenvolupa el projecte ‘Geode’ a Navata, conjuntament amb l’escultor Eudald de Juana, en el qual organitzen diferents activitats relacionades amb la creativitat i l'Art.

 
 

Totes les dates

  • Des de 2019-06-22 a 2019-08-04
    Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte & Diumenge

Proporcionat per iCagenda