ANDREA MOTIS QUINTET + ALESSIO ARENA

Categoria
Música i Concerts
Data
2019-08-11 22:00
Lloc
Fòrum Romà - L'Escala

ANDREA MOTIS QUINTET + ALESSIO ARENA
Diumenge 11 d’agost - 22h
Al Fòrum Romà d'Empúries

ANDREA MOTIS & JOAN CHAMORRO
La jove trompetista i cantant Andrea Motis porta sorprenent el públic des del 2012. Aquesta jove artista,que també toca el saxo i la trompeta, canta amb una personalitat que no es veia en anys. El seu mentor Joan Chamorro, veterà del jazz català, fa un gran treball des de la Sant Andreu JazzBand, la big band més jove d’Europa. La seva trajectòria com a saxofonista (entre d’altres instruments) és molt brillant i dilatada. Tete Montoliu, Slide Hampton, Bebo Valdés, Randy Brecker, Manhattan Transfer, Steve Wonder… L’elenc de músics amb els quals ha treballat és impressionant. Al concert al Fòrum Romà d’Empúries estaran molt ben acompanyats per Ignasi Terraza al piano, Josep Traver a les guitarres i Esteve Pi a la bateria.

ALESSIO ARENA
Amb ‘Atacama’, Alessio Arena – cantascrittore napolità establert a Barcelona -recorre els paisatges inèdits d’un nou cançoner mediterrani, incloent l’experiència d’un llarg recorregut pel desert xilè i les músiques que en brollen. Entre els eixos culturals de Xile, Catalunya i Nàpols (ciutat-món per excel·lència), Alessio ens porta en una travessia emocional entre la cançó i els sons del món més viscerals.
‘Atacama’ compta amb col·laboracions de Clara Peya (Catalunya), Manuel García (Txile), Marta Gómez (Colòmbia), entre d’altres. La música d’Alessio Arena es troba entre la cançó d’art i la world music més visceral. De colpidora veu delicada, el jove chansonnier del històric Rione Sanità desplega en la seva obra els paisatges invisibles d’un inèdit cançoner mediterrani.

 
 

Totes les dates

  • 2019-08-11 22:00

Proporcionat per iCagenda