Antoni Falcón: 'Tothom qui ens visita i ens coneix ens fa confiança ràpidament'

Parlem amb l’Antoni Falcón, del celler Vins de Taller, ubicat a Siurana, on fa gairebé dues dècades que treballen per oferir, sobretot, vins de gamma alta, amb certificació ecològica i amb les tècniques emprades per aconseguir els anomenats vins de garatge.

Josep Ma Martorell Pastoret: 'Els vins empordanesos estan assolint unes fites molt importants amb molts premis i guardons en reconeixement a la seva qualitat'

L’empresari Josep Ma Martorell, nascut a Vilabertran el 1948, va iniciar la seva vida professional d’electricista el 1962. L'any 1972 va emigrar a Alemanya per desenvolupar la seva professió i al tornar va fundar la empresa JOMAR (Quasi de tot). El 1979 amb la seva esposa Ulrike Müller va obrir al centre comercial Maurici Centre un petit negoci de bricolatge i electrodomèstics, el qual ha anat creixent i actualment és gestionat per la segona generació, fills i gendre.

Família Lladó: 'Ara, son els propis clients els qui ens demanen pels bons vins de la comarca'

A l’Empordà, a Pont de Molins, envoltat de camps de blat i d’oliveres, vora la Muga trobem un establiment molt acollidor, l’Hotel Restaurant El Molí, que varen crear ja fa més de 35 anys la família Lladó, amb en Pere i l’Angelina als inicis i actualment amb la segona generació, amb els seus fills Marc, Jordi i Eva al peu del canó per tal que els clients gaudeixin de la qualitat i professionalitat tant a la cuina com en el servei.