Puig Giralt

Quatre generacions i més de 100 anys d’història caracteritzen Puig Giralt, famós negoci tèxtil situat davant del Museu Dalí.

Nàutica i Serveis Centelles: bones oportunitats de compra i reparacions de qualitat

L’empresa, ubicada a Portbou, compta amb un llarg bagatge que l’avala en el sector de la nàutica.

Els nostres fills ens avisen!

José Antonio Blázquez Jiménez. Pèrit judicial expert en violència de gènere/intrafamiliar, aspectes psicopatològics, jurídics i forenses. Estudis d'especialització en terrorisme i gihadisme. Especialitzat en assetjament i ciberassetjament escolar.

Betes i Fils: l’esperit de mantenir viu el petit comerç de barri

Arranjaments de roba, confecció de productes i complements de punt, assessorament i venta de material de costura, ganxet, roba interior... Tot això i molt més al carrer Compositor Baró número, a l’Eixample de Figueres, en el negoci comandat per l’Aurora.

Sheryl Francis, fundadora de Love Cambodia

La botiga de segona mà d'aquesta ONG que ajuda a noies explotades en el país asiàtic també s'ha convertit en un centre de referència a l'hora de donar un cop de mà a persones necessitades de la població empordanesa.

Futbolgolf, l’esport amb família!

A Maçanet de Cabrenys, en un paratge de gran bellesa natural de l’Alt Empordà, s’hi practica un esport encara no gaire conegut però que cada vegada té més adeptes, el futbolgolf.

Piscines Figueres: la qualitat que necessites per a la teva piscina

Situats a Empuriabrava, amb més de 20 anys d’experiència, són una de les empreses líders en el sector.

PROBRAVA GROUP

PROBRAVA GROUP és el líder nàutic oferint als seus clients el més complet i eficient tracte, a través d’una oferta de serveis i productes adequats a les seves necessitats.

Fusteria Garriguella

Des de l’any 1994, Garriguella compta amb uns serveis de fusteria adaptats a tots els gustos i ambients