Idioms, la qualitat en l’aprenentatge d’idiomes

Idioms Marignane és una escola d'Idiomes ubicada al C/ Montgó nº4 de Figueres, que porta especialitzant-se en Anglès i Francès des de fa més de 40 anys.

Durant aquests últims mesos hi han hagut alguns canvis de direcció, però això no ens ha impedit créixer i seguir oferint qualitat en el nostre servei.

Recentment, la direcció, que estava a càrrec de Sheryl Francis, ha passat a mans de la seva filla Beth Francis, la qual ha aprofitat aquesta oportunitat per fer certes adaptacions més adients a la seva metodologia. Beth ha viscut l’experiència 'Idioms' des de ben petita. Durant tots aquests anys ha pogut observar i treballar al costat de la seva mare, d’aquesta manera ha anat construint els seus fonaments.

Idioms està dotat de material didàctic, recursos adaptats i un equip humà molt ben cohesionat i preparat professionalment. La Beth, durant el dia, ofereix classes a les Escolàpies Figueres, i el seu equip de mestres, del qual se’n sent molt orgullosa, s’ocupa de les classes diürnes. A partir de les 5, la Beth s’incorpora a l’equip i porta part de les classes del centre.

Com és la metodologia d’ensenyament? Quins serveis, cursos ofereix?

La nostra dinàmica és molt flexible i adaptada a les necessitats dels nostres alumnes.

Aquest nou curs hem iniciat una classe amb alumnes de 2 anys, amb els quals treballem l'anglès de manera dinàmica i activa a través dels jocs, les cançons i els contes. A partir d'aquí, les classes es van adaptant a la maduresa dels alumnes, sense límit d'edat. Mai és massa tard per aprendre un idioma! No fem grups més grans de 8 alumnes, per la qual cosa en una classe podem treballar molt millor les necessitats de cadascú.

Som de les poques acadèmies que oferim classes especialitzades per a la preparació d'exàmens oficials, treballant conjuntament amb la Universitat de Girona, podent obtenir el títols oficials com el KET, el PET, el FIRST CERTIFICATE, el CAE i el CPE.

Les classes particulars i de conversa també tenen molt d'èxit, ja que aquestes permeten treballar de manera més adient el nivell de comunicació i comprensió individual. Oferim classes particulars i/o de conversa a l’acadèmia, i també hi ha l’opció de mobilitzar-nos a la seu del client (aquesta opció té èxit en empreses situades als voltants de Figueres).

Què penseu que els clients valoren de la vostra feina? Què creieu que us diferencia de la competència: la vostra professionalitat, la satisfacció dels clients, qualitat-preu, etc?

Un dels punts a destacar és la flexibilitat d’hores de les quals disposen els nostres clients. Sempre intentem adaptar els horaris, ja que hi ha famílies amb fills i fem coincidir l’hora dels més petits amb els del germà o germans grans. D’aquesta manera evitem als pares venir en dies alternats.

A Idioms el tracte sempre és molt proper, en molts aspectes som com una gran família. Hi ha una proximitat tant per part dels professors amb els alumnes, com amb els pares. Aquest sentiment és el que crea seguretat i felicitat, dos aspectes importants per a l’aprenentatge.

Pel que fa a la relació qualitat-preu com el fet que procurem tenir professors nadius, són dos punts forts que ens distingeixen de les altres acadèmies.

Què és el que més us agrada de la vostra feina?

Per nosaltres la nostra feina és la nostra passió. Hi ha aquella típica frase que diu ‘fes el que estimes i no treballaràs cap dia de la teva vida’. Doncs per a nosaltres és així; cada dia ens aixequem per anar a una feina que realment ens agrada, i avui en dia no sabem si tothom té la oportunitat de viure-ho així.

És molt gratificant quan veus els teus alumnes avançar i millorar a passos de gegant, i la felicitat que transmeten no té preu. Estem molt orgullosos de tots i totes.

Altres comentaris:

Com ja hem comentat anteriorment, l’acadèmia ha passat a mans de Beth Francis, però això no vol dir pas que la Sheryl s’hagi jubilat. Sheryl està al càrrec d’”Idioms Llançà”, on resideix ella.

Idioms Llançà porta 5 anys oferint aquest servei al poble de Llançà. Treballa amb grups reduïts i també ofereix classes particulars i a empreses.