Ambitllar: Instal·lacions i subministraments de portes de fusta blindades i cuirassades

Si necessites una porta, la trobaràs a Ambitllar. L’empresa està especialitzada en tot tipus de portes, t’ajudaran a trobar la porta que més s'adeqüi a les teves necessitats.

Ambitllar és una empresa que es dedica a la instal·lació i subministrament, venda i compra de portes de fusta de seguretat blindades i cuirassades. Ofereixen portes d'exterior i interior de primeres marques, amb diferents tipus de fusta en estoc, tant de mesures estàndard com personalitzades. Portes en bloc (amb possibilitat d'ajuntar la goma), portes d'entrada blindades amb forat interior i relleu i portes cuirassades amb diferents taulers decoratius interior i replà. Diferents tipus d'acabats en lacat blanc, envernissat decapat amb decoracions personalitzades. Totes elles amb pany de seguretat.

Disposen de gran varietat: portes d'interior, portes provençals, portes blindades, portes cuirassades, portes d'entrada en fusta massissa, portes lacades, portes de fusta clàssiques, portes de fusta contemporànies, portes d’entrada blindades i cuirassades. I de diferents tipus de fusta: roure, sapel·li, faig blanc, faig vaporitzat, cedre, cirerer, noguera, etmoe, bubinga, maple, prelacat, wenge, embero, pi i roure decapé. Es poden escollir entre més de 50 models en estoc.

Ambitllar es troba situat a l'avinguda Marignane número 10, baixos, de Figueres. Al web www.ambitllar.com es pot veure el mapa de la seva ubicació o pot contactar per telèfon al 692.540.825.