Fusteria Cano, més de 25 anys d’història al món de la decoració i fabricació de mobles

Parlem amb Míriam Cano, responsable de Fusteria Cano de Figueres.

Quan va néixer l’empresa?
El projecte va néixer en un petit taller fa més de 25 anys, a la ciutat de Figueres, i s’ha convertit en una empresa que combina la maquinària i materials d’última generació amb un ampli showroom destinat al disseny i a la formulació de nous espais. És una empresa contemporània i innovadora.

Com ha evolucionat l’empresa?
L’ampliació de les instal·lacions de fabricació ha permès augmentar la maquinària d’avantguarda que caracteritza el nostre treball. Així mateix, la renovació recent de l’espai d’exposició compta amb productes propis i mobiliari de primeres marques, una botiga especialitzada i una amplia gamma de productes per als clients.

Què és el que us diferencia?
El nostre equip multidisciplinari, que permet oferir un servei integral des de l’assessorament i projecció de la combinació d’idees fins a la col·locació i muntatge, passant per la perfecció i adaptació del disseny als gustos i preferències dels clients. El treball dels nostres decoradors i tècnics permeten el resultat final desitjat de tal manera que aconseguim un producte únic per al client. Hem treballat amb destacats arquitectes i interioristes en projectes complexos que avalen els resultats: des de mobles a mida, residències particulars, reformes o locals industrials fins a instal·lacions globals de claus en mà. Així mateix, disposem d’un espai per a professionals del sector a fi d’intercanviar coneixements referents als materials actuals i futurs del mercat i establir compromisos professionals.

A on us podem trobar?
A l’Avinguda Salvador Dalí, 3 de Figueres, de dilluns a dissabte de 9h a 13h i de 16h a 20h. Podeu contactar al telèfon: 972 671 831 i per e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..