Solà Figueres

Toni Solà: “Els clients poden trobar a les nostres botigues les últimes tendències per la dona i per l’home”

La botiga Solà ofereix les millors firmes tant nacionals com internacionals en moda femenina i masculina. Va ser fundada l'any 1958 per Antoni Solà i Pilar Güell. Actualment porta la botiga el seu fill Toni Solà amb qui hem parlat sobre la botiga.

Què ens pot oferir la botiga Solà?
Els clients poden trobar a les nostres botigues les últimes tendències per la dona i per l’home. Les marques amb les que treballem són: Barbour, Hugo Boss, Etiem, Florentino, Levi’s i per cerimònia Roberto Vicentti, Maestrami, Etiem. Especialistes en talles grans i a mida. Oferim roba per al dia a dia, festes, nuvis i acompanyants, per vestir de forma casual, etc. Som especialistes en nuvi i oferim un gran ventall de possibilitats, també els ajudem amb les idees per l’organització del casament i els fem de personal shopper.

I quina és la tendència per als nuvis?
En cerimònia treballem amb les marques Roberto Vicentti, Maestrami, Etiem, són marques de gran qualitat i dissenys atractius, originals i que marquen la diferència. Les tendències són principalment la gamma de colors blaus. Ens adaptem a l’estil de cada persona.

Què és el que més li atrau de la seva professió?
El tracte amb els clients, la seva satisfacció personal i la qualitat i disseny que ens ofereix la moda.

A on es troba la botiga?
Solà home es troba al carrer Concepció, 13 de Figueres, a 100 metres del centre i Solà dona al carrer Moreria, 16.

Més info: www.solafigueres.com