Mobles Fàbrega, confiança, la màxima garantia i els millors serveis de qualitat del sector

Miquel Quer Prat, ens parla sobre Mobles Fàbrega, situada al carrer Barceloneta 19 i al carrer Cadaqués, 15 de Figueres.

Quina és la seva funció professional?
Des de 1964 soc el gerent de la botiga, tinc 70 anys i vaig començar als 16 anys amb el meu sogre.

Quins productes i ofertes podem trobar a Mobles Fàbrega?
A la nostra botiga tenim una gran exposició de mobles barats i dissenys actuals: dormitoris juvenils, dormitoris de matrimoni, menjadors clàssics, mobles de saló, mobles de disseny, sofàs, taules, cadires, complements, tresets, matalassos, rebedors, armaris, decoració d'interiors, etc.

Quin es podria dir que és el producte més demandat?
Els matalassos. Tenim gran varietat i amb grans ofertes: de molles, viscoelàstica, làtex.

Quin tret us diferencia?
Som la segona botiga de mobles més antiga de Figueres i de la comarca. Fa 30 i 40 anys que treballem amb les mateixes empreses. Oferim confiança, la màxima garantia i els millors serveis de qualitat del sector, servei de lliurament a domicili de transport i muntatge, retirada de mobles vells i grans ofertes i preus econòmics. Tenim varietat de mobiliari de tots els estils i nivells d'acabats i una atenció personalitzada per part d'un gran equip d'assessors.

Què és el que més li agrada del seu ofici?
El tracte familiar amb el client. La seva confiança i satisfacció per la feina ben feta. Molts clients em coneixen de tota la vida, conec a tres generacions de clients i em sento satisfet i orgullós d’aquest fet.

Com veu l’evolució del mercat en aquest sector?
La venda de mobles s’ha orientat cap a uns models més funcionals, minimalistes, senzills i econòmics; nosaltres ens hem adaptat a les necessitats dels nostres clients i oferim tota la gamma de possibilitats del mercat de qualitat, disseny i funcionalitat.

MOBLES FABREGA
C. Barceloneta, 19 - C. Cadaqués
17600 Figueres, Alt Empordà
www.moblesfabrega.com