El Toc segueix creixent i rebent clients d’arreu

En el seu tercer any d’història, a la plaça del Sol de Figueres, El Toc segueix fent sonar amb èxit els millors temes dels 80 i del 90. Parlem amb en Lluís Coderch, el seu propietari.

Com valores la trajectòria del local?
Doncs bé, n’estic satisfet. Engegar un negoci mai és fàcil. Tanmateix, ara, molts dels nostres clients veuen com hem crescut i com anem introduint canvis per ser millors. Tal com preveia a l’inici, i vaig dir en aquesta mateixa revista, m’han visitat amics i coneguts no només de Figueres, sinó d’altres llocs més allunyats com Girona i Olot.

Parla’ns una mica d’aquests canvis:
Els canvis que hem fet bàsicament són per convertir el local en un pub encara més autèntic. Per exemple, hem posat un vistós 600 al sostre i hem mogut la posició del dj, per tal que el lloc sigui més espaiós. La qüestió és adaptar-nos als nostres clients i als seus suggeriments i necessitats.

Com es presenten aquests mesos de primavera i estiu?
Doncs una mica com fins ara, intentant mantenir tots aquells esdeveniments que han tingut bona resposta. Per exemple, la festa mojito de finals d’estiu de l’any passat: bona música i fins a 300 litres d’aquest combinat. Així, intentarem seguir programant altres festes temàtiques i concerts. Quant a l’horari, seguirem oberts de dimarts a diumenge, des de les 22 hores, sempre amb entrada gratuïta.

Recorda’ns per què un client ha de visitar El Toc:
Voldria recordar, tal com diu el lema, que “a El Toc tothom hi quedarà bé i tothom s’hi sentirà com a casa”, gaudint de bona companyia i dels millors temes musicals de la dècada dels 80 i dels 90. Així, l’objectiu és que, per una estona, els nostres clients viatgin en el temps i puguin reviure la seva preuada joventut.