Mev Kids: la moda júnior més actual al centre de Figueres

Àmplia varietat de marques i opcions per a nens i nenes de 0 a 16 anys. Mev Kids també permet realitzar compres online.

La botiga de roba Mev Kids, amb 20 anys d’història, és un referent dins del rovell de l’ou de la capital altempordanesa. Es troba al carrer Peralada número 8, amb l’objectiu d’oferir les últimes firmes de roba per a mainada.

Antigament, la botiga Mev Kids actuava únicament com a franquícia Catimini, si bé ara disposen de més marques i una oferta de productes molt més gran. “Ara, tenim molta més oferta, podem oferir roba més personalitzada, molt més del nostre estil”, comenta Mercedes Valiente, la propietària. Algunes de les marques que disposen són Catimini, IKKS, CKS, 3 Pommes, Absorba, Pepe Jeans, Small Rags, My Little Cozmos, Al Agua Patos, entre d’altres.

Mev Kids és una botiga on molta gent de la zona els fa confiança, si bé també disposen de clients francesos fixos que s’arriben a Figueres per conèixer i fer-se amb les últimes novetats de moda, amb preus i gustos diversos. A més, a banda d’estar ben adaptats a les últimes tendències de moda en roba, també són actius en l’àmbit de les xarxes socials, atès que ofereixen l’opció de comprar en línia i rebre els ítems a casa.

En definitiva, per tots aquells i aquelles que teniu mainada, apropeu-vos al carrer Peralada i entreu a Mev Kids per conèixer la nova moda estiuenca i així fer feliços els vostres fills i filles, especialment ara que entrem en plena temporada de batejos, comunions i casaments.